Лайм

Як приготувати торт Орео з крихтою печива: покроковий рецепт і поради

Простий і смачний рецепт торта на будь-який випадок

Зовсім не обов'язково витрачати купу часу, щоб самостійно приготувати смачний і оригінальний торт на свято або просто до чаю. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як зробити торт з найпростіших інгредієнтів. Це частування точно сподобається вам і вашим гостям.

Отже, для приготування простого торта вам знадобляться наступні продукти: печиво Орео (2 упаковки), вершковий сир Маскарпоне (2 коробочки), також його можна замінити сметаною і нежирним сиром (по 1 упаковці кожного інгредієнта), ванілін (щіпка), цукор за смаком , збиті вершки в балоні (для прикраси), кілька шматочків чорного шоколаду (для прикраси).

Крок 1: Печиво потрібно подрібнити в крихту за допомогою качалки, м'ясорубки або блендера. Потім додати ложку начинки (вершкового сиру або сметани), ретельно перемішати.

Крок 2: В форму для торта викласти половину "тіста" рівним шаром.

Крок 3: Тепер потрібно приготувати начинку. Вершковий сир або сметану з сиром потрібно гарненько збити міксером до отримання пишної повітряної маси. Тепер слід додати цукор і ванілін і збити все ще раз кілька хвилин.

Крок 4: Викласти начинку на тісто, відправити в холодильник на 30 хвилин, щоб начинка трохи застигла. Потім викласти тісто, що лишилося, та зробити ще один шар начинки. Знову відправити у холодильник.

Крок 5: Готовий торт прикрасити збитими вершками і посипати тертим шоколадом. Також можна покласти зверху кілька цілих печенюшок.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Подарунок для тещі: астрологи назвали найкращих зятів по знаку Зодіаку

Астрологи назвали найкращих зятів за гороскопом - у списку опинилися Козероги, Раки, Терези, Тельці та Риби

Який крем має бути в торті "Наполеон": класичний рецепт на молоці

Як у домашніх умовах зробити заварний крем на основі молока, яєць та кукурудзяного крохмалю, яким можна змащувати коржі Наполеона

Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць

Навесні 2024 року справжнім хітом стали куртки бомбери кольору хакі - які фасони актуальні та з чим їх носити