Лайм

Чоловік сильно схуд і прославився новим обличчям - тепер він виглядає як зірка "Гри престолів"

Успішне схуднення і схожість із Сандором Кліганом зробило чоловіка зіркою інтернету

У мережі активно обговорюють результати схуднення чоловіка, який повернув вагу в норму і став схожий на популярного персонажа "Гри престолів" - Сандора Клігана на прізвисько Пес. Двійника актора Рорі Макканна знайшли на сайті Reddit.

Користувач соціального новинного сайту публікував фотографії своєї фізичної трансформації в розділі, присвяченому схудненню. Він не претендував на світову популярність, а лише розповідав про те, як йому і його дружині вдалося за півтора року скинути 136 кг.

Домогтися такого результату подружжю допомогло обмеження калорій, кетодіета, короткострокове голодування і заняття з еластичною стрічкою для фітнесу всього по 10 хвилин в день.

Дуже скоро компліменти цілеспрямованому чоловікові перетворилися на здивовані зауваження про схожість із персонажем "Гри престолів". Фото чоловіка на Reddit засипали жартівливими коментарями.

"Сандор Кліган? Не можу повірити, що про це не пишуть більше людей. Він же двійник Рорі Макканна", - пишуть користувачі. "Ти так сильно схуд, що з Гори перетворився на Пса!" "Ти тепер ніби схожий на Пса з "Гри престолів"... але нижчого".

  • Сімейна пара знайшла зниклого пса в тюрмі. Поки господарі шукали вихованця, він по-царськи жив у виправній установі, де став кумиром ув'язнених.
  • А ось історія про те, як німецька вівчарка врятувала господаря від смерті, вчасно розбудивши його дружину. Вона нагадує про те, якими чуйними і розуміючими можуть бути собаки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї