Лайм

Тушкуємо капусту без м'яса: покроковий рецепт сезонної закуски

Як швидко приготувати оригінальну і просту страву

Тушкована капуста - дуже корисна і смачна закуска. Також принадність цього частування в тому, що його можна приготувати дуже швидко, використовуючи найпростіші продукти. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як це зробити і що для цього буде потрібно.

Отже, для приготування швидкої тушкованої капусти без м'яса вам будуть потрібні наступні інгредієнти: капуста білокачанна (половина качана), цибуля ріпчаста (2 шт.), морква (1 шт.), помідори (2 шт.), петрушка (кілька гілочок), рослинне масло (2 ст. л.), сіль і перець (за смаком), томатна паста, мелений коріандр (за смаком).

Крок 1: Для початку потрібно помити і нашаткувати білокачанну капусту.

Крок 2: Тепер треба почистити і нарізати дрібною соломкою цибулю.

Крок 3: Моркву помити, почистити і натерти на крупній тертці.

Крок 4: Помідори нарізати на невеликі кубики.

Крок 5: Цибулю обсмажити на олії близько 5 хвилин.

Крок 6: Додати до цибулі моркву і капусту, перемішати. Потім додати помідори, посолити і поперчити за смаком.

Крок 7: Додати решту спецій і тушкувати на невеликому вогні, періодично помішуючи, близько 20 хвилин.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини  

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких