Тушкована капуста - дуже корисна і смачна закуска. Також принадність цього частування в тому, що його можна приготувати дуже швидко, використовуючи найпростіші продукти. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як це зробити і що для цього буде потрібно.
Отже, для приготування швидкої тушкованої капусти без м'яса вам будуть потрібні наступні інгредієнти: капуста білокачанна (половина качана), цибуля ріпчаста (2 шт.), морква (1 шт.), помідори (2 шт.), петрушка (кілька гілочок), рослинне масло (2 ст. л.), сіль і перець (за смаком), томатна паста, мелений коріандр (за смаком).
Крок 1: Для початку потрібно помити і нашаткувати білокачанну капусту.
Крок 2: Тепер треба почистити і нарізати дрібною соломкою цибулю.
Крок 3: Моркву помити, почистити і натерти на крупній тертці.
Крок 4: Помідори нарізати на невеликі кубики.
Крок 5: Цибулю обсмажити на олії близько 5 хвилин.
Крок 6: Додати до цибулі моркву і капусту, перемішати. Потім додати помідори, посолити і поперчити за смаком.
Крок 7: Додати решту спецій і тушкувати на невеликому вогні, періодично помішуючи, близько 20 хвилин.
- Читайте також, як приготувати легкий дієтичний кус-кус з овочами і курячим філе. Ми поділимося з вами рецептом страви, на яку вам потрібно буде витратити всього півгодини часу.
- Раніше The Lime розповів, як приготувати класичний закарпатський банош.
Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.