Лайм

Тушкуємо капусту без м'яса: покроковий рецепт сезонної закуски

Як швидко приготувати оригінальну і просту страву

Тушкована капуста - дуже корисна і смачна закуска. Також принадність цього частування в тому, що його можна приготувати дуже швидко, використовуючи найпростіші продукти. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як це зробити і що для цього буде потрібно.

Отже, для приготування швидкої тушкованої капусти без м'яса вам будуть потрібні наступні інгредієнти: капуста білокачанна (половина качана), цибуля ріпчаста (2 шт.), морква (1 шт.), помідори (2 шт.), петрушка (кілька гілочок), рослинне масло (2 ст. л.), сіль і перець (за смаком), томатна паста, мелений коріандр (за смаком).

Крок 1: Для початку потрібно помити і нашаткувати білокачанну капусту.

Крок 2: Тепер треба почистити і нарізати дрібною соломкою цибулю.

Крок 3: Моркву помити, почистити і натерти на крупній тертці.

Крок 4: Помідори нарізати на невеликі кубики.

Крок 5: Цибулю обсмажити на олії близько 5 хвилин.

Крок 6: Додати до цибулі моркву і капусту, перемішати. Потім додати помідори, посолити і поперчити за смаком.

Крок 7: Додати решту спецій і тушкувати на невеликому вогні, періодично помішуючи, близько 20 хвилин.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні