Бельгійські вафлі - відомий ароматний і смачний десерт. Його можна подавати з величезною безліччю різних добавок: з сиропом, з шоколадом, з фруктами або збитими вершками. Але як же приготувати такі вафлі в домашніх умовах? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.
Отже, для приготування бельгійських вафель вам знадобляться наступні інгредієнти: борошно (175 г), цукор (2 ст. л.), сіль (щіпка), яйця (2 шт.), молоко (225 мл), вершкове масло (85 г) , ванілін (щіпка), розпушувач тіста (1 пакетик).
Крок 1: Спочатку потрібно змішати всі сухі інгредієнти: цукор, сіль, ванілін, розпушувач і борошно.
Крок 2: Тепер потрібно відокремити жовтки від білків. Жовтки змішати з молоком і гарненько збити міксером. Потім додати цю суміш до сухих продуктів.
Крок 3: Білки збити окремо до білої піни і теж додати в загальну ємність.
Крок 4: Всі інгредієнти ретельно перемішати, щоб вони розподілилися рівномірно.
Крок 5: Розігріти вафельницю, потім вилити невелику кількість тіста на середину площини і закрити кришку. Готувати на середній потужності близько 5-7 хвилин, поки вафлі не стануть рум'яними і хрусткими.
Крок 6: Готові вафлі трохи остудити і прикрасити чимось на свій смак: фруктами, джемом, згущеним молоком, тертим шоколадом... Загалом, практично чим завгодно, що підкаже вам ваша фантазія.
- Також раніше ми розповіли про десерти та солодощі, від яких не поправляються. Не знаєте, що з'їсти до чаю після 18.00? Всі найцікавіші, корисні і смачні варіанти ви знайдете в окремому матеріалі.
- Читайте на The Lime, як приготувати легкий чізкейк з джемом. Для створення цього десерту потрібно всього лише слідувати простій покроковій інструкції і знати декілька хитрощів.
Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.