Лайм

Люди діляться в мережі смішними фото своїх довгих котів - і як тільки пухнастим це вдається

Звісно, у цій гонці перемагають господарі кішок породи мейн-кун, але інші теж не відстають

Користувачі соцмереж діляться сміховинними знімками своїх довгих котів та кішок, які, здається, можуть витягуватися до нескінченності. Доволі скоро обмін фотографіями перетворився на справжній флешмоб - господарі вихованців змагаються, у кого довший кіт.

Середня довжина котів становить 46 см, до неї також треба додати середньостатистичний хвіст - 30 см. Але погляньте на ці фото. На них тварини здаються довшими в рази.

Звісно, в цій гонці перемагають господарі кішок породи мейн-кун, адже довжина такого дорослого кота з хвостом може перевищувати 130 см. Але інші теж не відстають.

Наскільки відомо, найбільший кіт у світі породи мейн-кун на прізвисько Омар живе в Мельбурні. Вага тварини становить 14 кг, а довжина - рекордні 120 см.

  • Раніше любителі мемів відшукали у мережі нового найпохмурішого кота. Так, це не Grumpy Cat, та погляд у нього ще той. Хоча, за словами господині кота, Мяу-Мяу тільки виглядає таким злісним.
  • Якщо раніше говорили про похмурих котів, то незабаром після смерті Grumpy Cat в Instagram став популярним найзлісніший кіт у світі - його рогаті фото з'явилися навіть на футболках.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: тварини

Читайте також

Який крем має бути в торті "Наполеон": класичний рецепт на молоці

Як у домашніх умовах зробити заварний крем на основі молока, яєць та кукурудзяного крохмалю, яким можна змащувати коржі Наполеона

Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць

Навесні 2024 року справжнім хітом стали куртки бомбери кольору хакі - які фасони актуальні та з чим їх носити

Як позбутися мурах на грядках: народні засоби, які вважають ефективними

Мурахи на городі - як з ними боротися за допомогою народних засобів - способи з борною кислотою, окропом, бензином та інші