Печінка тріски - дуже корисний і смачний продукт. У ньому міститься безліч вітамінів і різних мікроелементів, ну а в поєднанні зі свіжими овочами ця смакота і зовсім стає справжньою вітамінною бомбою. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як легко і швидко приготувати смачний салат з печінки тріски.

Отже, вам знадобляться наступні інгредієнти: печінка тріски консервована (1 банка), помідори (4 шт.), яйця курячі (4 шт.), огірки (3 шт.), зелена цибуля (невеликий пучок), оливкова олія і лимонний сік (для заправки), сіль і перець (за смаком).

Крок 1: Для початку потрібно відварити круто курячі яйця. Потім слід поставити їх під холодну воду, щоб швидко остудити.

Крок 2: Почистити яйця і нарізати їх на невеликі кубики.

Крок 3: Тепер треба помити, почистити і нарізати на дрібні шматочки свіжі огірки і помідори.

Крок 4: Зелену цибулю дрібно порубати гострим ножем.

Крок 5: Печінку тріски перекласти в ємність для салату і ретельно розім'яти виделкою.

Крок 6: Додати до печінки інші інгредієнти: нарізані овочі, зелену цибулю і яйця. Заправити салат невеликою кількістю оливкової олії і лимонного соку. Потім посолити і поперчити за смаком. Салат готовий!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.