Лайм

Готуємо млинці на Масляну з оригінальною начинкою: 3 простих рецепта до свята

Незвичайні начинки для популярного частування

У 2020 році само свято Масляної випадає на 1 березня, ну а Масляний тиждень починається з 24 лютого. Щоб ви приготували найоригінальніші і найсмачніші частування в цей період, ми зібрали кращі рецепти начинок для всіма улюблених традиційних млинців на Масляну.

Млинці з авокадо і базиліком

Для приготування цієї смачної і надзвичайно корисної начинки вам знадобляться наступні інгредієнти: авокадо (4 шт.), яйця курячі (2 шт.), плавлений сирок (1 шт.), балізік свіжий (1 пучок), часник (1 зубчик), сіль і перець (за смаком), лимонний сік (0.5 ч. л.).

Крок 1: Для початку потрібно відварити яйця вкруту, потім почистити їх і максимально дрібно нарубати.

Крок 2: Авокадо дістати ложкою зі шкірки і гарненько розім'яти виделкою.

Крок 3: Часник почистити і пропустити через прес.

Крок 4: Базилік помити і дрібно нарізати.

Крок 5: Плавлений сирок натерти на дрібній тертці.

Крок 6: Змішати всі інгредієнти, заправити їх лимонним соком, додати сіль і перець і ретельно перемішати. Після чого намазати начинку на млинці і згорнути з них рулетики або конвертики.

Фото: i.pinimg.com

Млинці з червоною рибою і вершковим сиром

Для цієї начинки потрібні такі продукти: червона риба на ваш смак (приблизно 300 г), вершковий сир (300 г), зелень (1 пучок).

Крок 1: Спочатку потрібно нарізати рибу на тонкі смужки.

Крок 2: Потім дрібно нарубати зелень.

Крок 3: Тепер слід змастити млинці вершковим сиром, покласти зверху трохи риби, потім присипати зеленню і згорнути млинці в рулети.

Фото: i.pinimg.com

Млинці з солоним сиром і зеленню

Для приготування цього корисного частування вам знадобляться: сир будь-якої жирності (300 г), зелень (1 пучок), часник (2 зубчики), сметана середньої жирності (3 ст. л.), масло вершкове (приблизно 2 ст. л.), сіль і перець за смаком.

Крок 1: Зелень треба помити і дрібно нарізати, часник почистити і пропустити через прес.

Крок 2: Сир розім'яти виделкою, додати в нього зелень і часник.

Крок 3: Потім розтопити вершкове масло, додати його до решти інгредієнтів. Покласти сметану, посолити, поперчити і ретельно перемішати.

Крок 4: Змастити млинці начинкою і скласти з них конвертики або рулети. Також можна прикрасити такі млинці дрібно нерезанною зеленою цибулею.

Фото: img.povar.ru

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні