Лайм

Старий пес усиновив покинуте кошеня, і фото їхньої родини закохує з першого погляду

Любов не знає віку, виду і породи!

Соцмережі підкорила зворушлива історія дружби старого лабрадора і осиротілої кішки, які прив'язалися одне до одного з дня першої зустрічі. Про цю незвичайну сімейку видання The Dodo дізналося від господині, яка веде аккаунт Поллі та Пакстона в Instagram.

Фото: @pollyandpax в Instagram

Морган Маккензі зі штату Делавер гуляла неподалік свого будинку, коли почула жалібний писк, що доносився з видовбаної колоди. Нахилившись, жінка побачила крихітне сіро-біле кошеня. Сподіваючись, що його мама скоро повернеться, Маккензі залишила малюка, але вночі її здолало занепокоєння. Ще раз перевіривши колоду, Морган зрозуміла, що кошеняті потрібна допомога.

"Я так рада, що ми підібрали її, бо я не думаю, що вона вижила б, - розповіла жінка. - Їй було всього день або два. Вона була сліпою, її вуха були притиснуті, вона голодувала і була покрита блохами".

Фото: @pollyandpax в Instagram

Коли жінка принесла кошеня додому і спробувала його відмити, 12-річний лабрадор Пакстон прийшов подивитися, що відбувається. Як не дивно, пес закохався в найди з першого погляду.

"Він одразу її полюбив, і мив її після кожного годування з піпетки. Їй це подобалося, тому що вона не знала нічого кращого, - розповіла господиня про свою кішку, яку назвала Поллі. - З закритими очима вона не могла зрозуміти, наскільки великий її новий друг. Все, що вона знала, це те, що він піклувався про неї".

Фото: @pollyandpax в Instagram

Поки Поллі була сліпою, вона чуйно прислухалась до кроків великого пса і кликала його на допомогу, а коли змогла бачити, обидві тварини вже перетворилися в люблячу родину. "Поллі думає, що все нормально. Вона доглядає за ним, він доглядає за нею. Я не думаю, що Пакстон розуміє, що вона кішка", - сказала Маккензі.

Фото: @pollyandpax в Instagram

Зараз Поллі 5 місяців, і вона все ще любить обійматися з Пакстоном уві сні, грати і їсти разом. "Вона стає все більш набридливою маленькою сестрою, яка любить бігати за ним і атакувати іграшки, з якими він грає, але вони обидва як і раніше люблять одне одного", - запевнила господиня.

Фото: @pollyandpax в Instagram

Фото: @pollyandpax в Instagram

  • Господар клонував собаку, яка врятувала його вагітну дружину від смертельної небезпеки. Так родина хотіла познайомити героя з дітьми, яких він врятував.
  • Раніше жінка з Аргентини виявила, що кошеня Тіто, якого вона врятувала кількома місяцями раніше, насправді виявивилося дикою твариною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів