Лайм

Турист попросив допомоги у Леонардо Ді Капріо - актор розгубився і одразу ж став мемом

Чи зрозумів перехожий, як йому пощастило, не відомо. Та заздрості фанів актора немає меж

Леонардо Ді Капріо знову порадував фанів і любителів мемів своїм обличчям. Актор просто розгубився, коли на вулиці до нього за підказкою підійшов турист. Питання перехожого заскочило зірку зненацька і тепер його фото гуляють соцмережами.

Як пише BuzzFeed, очевидці комічної ситуації помітили Ді Капріо на одній з вулиць Нью-Йорка з його приятелем Кевіном Конноллі. У якийсь момент поруч зі знаменитостями з'явився звичайний перехожий, який просто вирішив запитати дорогу у своїх перших зустрічних. Ними виявилися кумири мільйонів, але якщо хлопець і впізнав їх, то виду не подав. А от Ді Капріо, який зазвичай так старанно приховує своє обличчя, дещо розгубився.

Фото: buzzfeed.com

Фото: buzzfeed.com

Як помітили в мережі, актор прийняв дотепну позу і виглядав дуже спантеличеним. Спочатку їх з приятелем думки щодо підказки перехожому розійшлися, але пізніше вони дійшли згоди.

Фото: buzzfeed.com

Чи зрозумів турист, як йому пощастило під час подорожі Нью-Йорком, не відомо. Проте хлопцеві заздрять тисячі користувачів мережі: "Я б із задоволенням загубився у Нью-Йорку, аби зустріти Ді Капріо", "Боже, ну чому людям так щастить?!", "Я губився і в Нью-Йорку, і в Лос -Анджелесі... ну от жодного разу мені не пощастило наштовхнутися на знаменитість", - пишуть під знімками.

Фото: buzzfeed.com

  • Раніше Леонардо Ді Капріо піймали за поїданням фастфуду - в той же день його задоволене обличчя стало мемом. Схоже, Навіть таким зіркам іноді хочеться зійти до придорожнього кафе і трохи згрішити.
  • А ось Джастін Бібер впав з моноцикла і теж став зіркою нових мемів у соцмережах. Поп-виконавця перетворили в бігуна на стадіоні, рестлера на рингу, жертву прибульців, дельфіна і не тільки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що можна і чого не слід садити після картоплі: поради для городників-початківців

Які овочеві культури, а також ягоди не можна висаджувати на грядці, де в минулому році було зібрано врожай картоплі, а які можна  

Паска з шоколадною начинкою – кулінарний тренд 2024 року: як приготувати за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати трендову паску з шоколадною начинкою, щоб урізноманітнити своє великоднє меню та здивувати близьких

Прагнуть жити за власними правилами: які знаки Зодіаку цінують свою незалежність

Які знаки Зодіаку понад усе цінують свою свободу та незалежність - астрологи розповіли про Овнів, Водоліїв, Стрільців, та Близнюків