Лайм

Як приготувати окрошку на березовому соку: детальний рецепт сезонного страви

Як зробити окрошку за 30 хвилин

Березовий сік - дуже смачний, корисний і освіжаючий напій. Але не всі знають, що з нього також можна готувати різні страви. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як зробити смачну і корисну окрошку з березового соку. На приготування цієї страви у вас піде всього 30 хвилин.

Отже, дам знадобляться такі інгредієнти: березовий сік (300 мл), огірки (1 шт.), відварна картопля (3 шт.), варені яйця (3 шт.), ковбаса (200 г), цибуля зелена (за смаком), кріп (за смаком), сіль (1 ч. л.), гірчиця (1 ч. л.), майонез (1 ст. л.), лимон (за смаком), помідори (за смаком).

Фото: i.pinimg.com

Крок 1: Для початку потрібно дрібно нарізати зелену цибулю і кріп і гарненько продавити, додавши трохи солі.

Крок 2: Ковбасу, відварну картоплю і огірки слід дрібно нарізати і змішати з зеленню.

Крок 3: Варені яйця розрізати навпіл, потім білки дрібно нарізати і відправити до решти продуктів, а жовтки залишити для заправки.

Крок 4: Змішати в окремій ємності жовтки, майонез, гірчицю і трохи лимонного соку за смаком. Гарненько перетерти, потім додати трохи березового соку і перетерти ще раз.

Крок 5: Влити заправку до решти інгредієнтів.

Крок 6: Залити все продукти охолодженим березовим соком і перемішати. Додати сіль за смаком. Також можна прикрасити блюдо шматочками помідорів і дрібно нарізаною зеленню.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї