Березовий сік - дуже смачний, корисний і освіжаючий напій. Але не всі знають, що з нього також можна готувати різні страви. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як зробити смачну і корисну окрошку з березового соку. На приготування цієї страви у вас піде всього 30 хвилин.
Отже, дам знадобляться такі інгредієнти: березовий сік (300 мл), огірки (1 шт.), відварна картопля (3 шт.), варені яйця (3 шт.), ковбаса (200 г), цибуля зелена (за смаком), кріп (за смаком), сіль (1 ч. л.), гірчиця (1 ч. л.), майонез (1 ст. л.), лимон (за смаком), помідори (за смаком).
Крок 1: Для початку потрібно дрібно нарізати зелену цибулю і кріп і гарненько продавити, додавши трохи солі.
Крок 2: Ковбасу, відварну картоплю і огірки слід дрібно нарізати і змішати з зеленню.
Крок 3: Варені яйця розрізати навпіл, потім білки дрібно нарізати і відправити до решти продуктів, а жовтки залишити для заправки.
Крок 4: Змішати в окремій ємності жовтки, майонез, гірчицю і трохи лимонного соку за смаком. Гарненько перетерти, потім додати трохи березового соку і перетерти ще раз.
Крок 5: Влити заправку до решти інгредієнтів.
Крок 6: Залити все продукти охолодженим березовим соком і перемішати. Додати сіль за смаком. Також можна прикрасити блюдо шматочками помідорів і дрібно нарізаною зеленню.
- Раніше ми опублікували покроковий рецепт і поради приготування домашніх вареників з сиром.
- Дізнайтеся також, як приготувати легкий суп з фрикадельками і зеленню. Публікуємо простий покроковий рецепт на перше.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.