Лайм

Джоан Роулінг запустила сайт "Гаррі Поттер вдома" - він для дітей та фанів на карантині

На сайті вже доступні статті, загадки, вікторини та різні інтерактивні завдання

Британська письменниця Джоан Роулінг, найбільш відома серією книг про Гаррі Поттера, запустила сайт "Гаррі Поттер вдома" (Harry Potter At Home), присвячений магічному всесвіту.

Як зазначила письменниця на особистій сторінці в Твіттер, новий портал вона задумала з метою розважити дітей на карантині. Але, схоже, чимало цікавого на його сторінках знайдуть для себе і старші шанувальники.

"Батькам, викладачам і вихователям, які стежать за тим, щоб діти розважалися, і намагаються їх чимось зацікавити в ізоляції, може знадобитися трохи магії, тому я із задоволенням запускаю проект "Гаррі Поттер вдома", - зазначила Роулінг.

На сайті вже доступні тематичні статті, загадки, вікторини, головоломки та різні інтерактивні завдання. "Ми наклали на нудьгу заклинання вигнання", - говорить читачам ремарка на сторінці порталу.

Незабаром гості сайту зможуть безкоштовно завантажити книгу "Гаррі Поттер і філософський камінь" (першу з серії), яка з'явиться на сайті більше ніж на 20 мовах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї  

Коли закладати картоплю на пророщування і як це робити: корисні поради городникам

Для чого потрібно закладати картоплю на пророщування, коли це робити, а також у яких умовах та в якій тарі пророщувати бульби

Паска "Три шоколади" за смаком схожа на глазурований сирок: як її приготувати

Як в домашніх умовах приготувати оригінальну сирну паску Три шоколади без випічки, щоб урізноманітнити своє меню на Великдень