Лайм

Користувачі мережі публікують свої б'юті-провали на карантині: забавні фото

Не всі стали красивіше в самоізоляції, зате точно повеселилися

Через вимушений карантин в багатьох країнах світу, в тому числі й Україні, закриті салони краси. Тепер дівчатам доводиться доглядати за нігтиками, волоссям і обличчям в домашніх умовах. Складніше за всіх доводиться представникам сильної статі, які звикли часто ходити на стрижку.

Чоловіки з різних куточків світу діляться фотографіями з нерівно поголеними скронями і потилицею, асиметричними чубчиками, лисинами і навіть показуються з модною в 90-ті стрижкою під горщик. Дивлячись на ці знімки хочеться одночасно плакати і сміятися.

Через бажання батьків стати на час самоізоляції перукарями постраждали і діти.

Дівчата вирішили взяти турботу про красу в свої руки і спробувати самостійно зробити собі манікюр. Але далеко не у всіх результат вийшов задовільним.

  • Карантин "подарував" дітям і батькам унікальну можливість цілодобово знаходиться разом в замкнутих просторах. Крім затишного сімейного дозвілля він спричинив за собою самі різні пригоди і неприємності.
  • У соціальній мережі Instagram набирає популярність новий карантинний флешмоб під хештегом #pillowchallenge. Від учасниць потрібно небагато - закріпити на тілі звичайну подушку таким чином, щоб з боку вона виглядала як сукня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овни, Леви та Скорпіони є найбільш запальними знаками Зодіаку, розповіли астрологи - фахівці поділилися подробицями про їхні характери

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам

Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками

Сирна запіканка з яблуками - корисний та швидкий сніданок для всієї родини, який можна приготувати і в духовці, і в мультиварці