Лайм

Як приготувати вдома смачну паску без випічки: детальний рецепт до свята

Як швидко і просто приготувати великоднєве частування

Пасхальний ранок - час різної смакоти і солодощів. Але далеко не всі можуть приділити багато часу приготуванню різних страв. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як швидко і легко приготувати паску без випічки з найпростіших продуктів.

Отже, вам знадобляться: сир (500 г), яйця (3 шт.), сметана (200 г), вершкове масло розм'якшене (100 г), цукор (100 г), ванільний цукор (1 ч. л.), родзинки ( 80 г), горіхи (50 г).

Фото: kopilka-kulinara.ru

Крок 1: Для початку потрібно збити яйця, цукор і ванільний цукор до стану густої піни.

Крок 2: Потім слід додати в яєчну суміш сир і гарненько розім'яти виделкою, щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно. Збити за допомогою міксера або блендера.

Крок 3: Тепер треба додати сметану і розм'якшене вершкове масло, ретельно перемішати. Нагріти всю суміш на невеликому вогні, помішуючи. Як тільки з'являться бульбашки, зняти з вогню і остудити.

Крок 4: Горіхи і родзинки залити окропом на 10 хвилин, після чого злити рідину і додати начинку в сирну масу.

Крок 5: Застелити форму для паски тонкою тканиною, після чого викласти в форму тісто.

Крок 6: Гарненько утрамбувати, загорнути тканину, щоб вона накрила верх форми, встановити зверху невеликий вантаж.

Крок 7: Відправити паску в холодильник. Чим довше вона нам простоїть, тим більш пружною і щільною вийде.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ідеальне добриво: як підживити розсаду йодом і що це дасть

Розповідаємо, як правильно використовувати йод для підживлення рослин і чому розсада його любить

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою