Лайм

Як приготувати вдома смачну паску без випічки: детальний рецепт до свята

Як швидко і просто приготувати великоднєве частування

Пасхальний ранок - час різної смакоти і солодощів. Але далеко не всі можуть приділити багато часу приготуванню різних страв. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як швидко і легко приготувати паску без випічки з найпростіших продуктів.

Отже, вам знадобляться: сир (500 г), яйця (3 шт.), сметана (200 г), вершкове масло розм'якшене (100 г), цукор (100 г), ванільний цукор (1 ч. л.), родзинки ( 80 г), горіхи (50 г).

Фото: kopilka-kulinara.ru

Крок 1: Для початку потрібно збити яйця, цукор і ванільний цукор до стану густої піни.

Крок 2: Потім слід додати в яєчну суміш сир і гарненько розім'яти виделкою, щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно. Збити за допомогою міксера або блендера.

Крок 3: Тепер треба додати сметану і розм'якшене вершкове масло, ретельно перемішати. Нагріти всю суміш на невеликому вогні, помішуючи. Як тільки з'являться бульбашки, зняти з вогню і остудити.

Крок 4: Горіхи і родзинки залити окропом на 10 хвилин, після чого злити рідину і додати начинку в сирну масу.

Крок 5: Застелити форму для паски тонкою тканиною, після чого викласти в форму тісто.

Крок 6: Гарненько утрамбувати, загорнути тканину, щоб вона накрила верх форми, встановити зверху невеликий вантаж.

Крок 7: Відправити паску в холодильник. Чим довше вона нам простоїть, тим більш пружною і щільною вийде.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг

Як покращити врожайність полуниці: допоможе підживлення на етапі цвітіння

Яке добриво корисне для полуниці під час цвітіння та утворення плодів - варіанти підживлення для полуниці у травні

Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтесь, як зробити цю просту страву

Як приготувати деруни з курячим філе та часниково-сметанним соусом - рецепт смачних млинців - покрокова інструкція