Пасхальний ранок - час різної смакоти і солодощів. Але далеко не всі можуть приділити багато часу приготуванню різних страв. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як швидко і легко приготувати паску без випічки з найпростіших продуктів.
Отже, вам знадобляться: сир (500 г), яйця (3 шт.), сметана (200 г), вершкове масло розм'якшене (100 г), цукор (100 г), ванільний цукор (1 ч. л.), родзинки ( 80 г), горіхи (50 г).
Крок 1: Для початку потрібно збити яйця, цукор і ванільний цукор до стану густої піни.
Крок 2: Потім слід додати в яєчну суміш сир і гарненько розім'яти виделкою, щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно. Збити за допомогою міксера або блендера.
Крок 3: Тепер треба додати сметану і розм'якшене вершкове масло, ретельно перемішати. Нагріти всю суміш на невеликому вогні, помішуючи. Як тільки з'являться бульбашки, зняти з вогню і остудити.
Крок 4: Горіхи і родзинки залити окропом на 10 хвилин, після чого злити рідину і додати начинку в сирну масу.
Крок 5: Застелити форму для паски тонкою тканиною, після чого викласти в форму тісто.
Крок 6: Гарненько утрамбувати, загорнути тканину, щоб вона накрила верх форми, встановити зверху невеликий вантаж.
Крок 7: Відправити паску в холодильник. Чим довше вона нам простоїть, тим більш пружною і щільною вийде.
- Час зберігати корисні рецепти: 5 оригінальних страв для пасхального столу.
- Читайте також про 3 оригінальних ідеї простого і корисного сніданку з яйцями і овочами.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.