Лайм

Репортер вийшов у прямий ефір без штанів і став зіркою соцмереж. Ох вже цей карантин...

Деякий час все дійсно йшло за планом, але пізніше кадр раптово змінився

Репортер американського телеканалу ABC Уїлл Рів 28 квітня вийшов у прямий ефір передачі Good Morning America без штанів. Очевидно, в поспіху хлопець вдягнув лише сорочку і піджак, вирішивши, що нижню частину тіла глядачі все одно не побачать.

І поки внизу екрану транслювалася стрічка новин, Ріву дійсно нічого було хвилюватися. Але пізніше кадр змінився і молодий репортер став зіркою соцмереж, пише BuzzFeed.

Фото: buzzfeednews.com

Всього за добу Уїлл Рів по-справжньому прославився в Твіттер, де одна з публікацій про нього зібрала понад 90 тис. лайків. Пізніше репортер заявив, що в кадрі знаходився в шортах, а не в нижній білизні, як вважають деякі учасники дискусій у соцмережі.

  • Дивіться також на theLime, як ведучий прогнозу погоди на BBC записав вдома найефектніший випуск. Барабанов в ефірі точно не чекали.
  • Через карантин пенсіонеру заборонили відвідувати дружину в установі для літніх людей. Через два тижні чоловік з'явився до неї на підйомному крані. І це найзворушливіша історія у дні пандемії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: курйози

Читайте також

Їхні навички маніпулювання зашкалюють: які знаки Зодіаку найхитріші

Астрологи назвали найхитріші знаки Зодіаку – Скорпіон, Близнюки, Риби

Добриво з кефіру – універсальне підживлення: як його приготувати і використовувати на городі

Яке універсальне добриво можна приготувати на основі кефіру, як його застосовувати, а також для яких рослин воно підходить

Мінісукні, в яких ви будете найяскравішою зіркою випускного вечора: добірка актуальних фасонів

Які фасони та забарвлення випускних суконь у довжині міні приглянути на свято, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу