Лайм

Готуємо вдома класичний салат Цезар з куркою: покроковий рецепт і поради

Всупереч гучній назві, популярний салат доволі простий у приготуванні

Салат Цезар знайдеться в меню більшості професійних закладів. Вся справа в тому, що успішне поєднання інгредієнтів зробило його одним з найпопулярніших страв, які користуються популярністю у людей з різними смаковими вподобаннями.

Всупереч своїй гучній назві, класичний салат Цезар доволі простий у приготуванні. І подужає його кожен бажаючий навіть без особливого досвіду в кулінарії. Ми згадали рецепт салату, для якого вам знадобляться зелений салат (1 пучок), помідор (1 шт), куряче філе (300 г), білий хліб (6 шматочків), соус Цезар (за смаком), вершкове масло (2 ст. ложки), часник (2 зубчики), сир пармезан (за смаком). Давайте-но приготуємо ваш чудовий салат!

Крок 1: Промиваємо наш салат, даємо йому висохнути і просто нариваємо на невеликі шматочки його листя. Відкладаємо в холодильник.

Крок 2: Нарізаємо пластинками часник. На розігріту сковороду кладемо одну столову ложку вершкового масла. Давши йому розплавитися, кидаємо часник.

Крок 3: Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки. Кладемо їх на сковороду до часника. Обсмажуємо на сильному вогні близько 10 хвилин до рум'яної скоринки. Знімемо з вогню.

Крок 4: У ту ж сковороду додаємо ще одну столову ложку масла і другий зубчик часнику. Нарізаємо на невеликі кубики хліб і, помішуючи, обсмажуємо їх до рум'яної скоринки.

Крок 5: Дістаємо з холодильника листя салату, кладемо до них обсмажену курку, ріжемо помідори тонкою соломкою, заправляємо все соусом Цезар і перемішуємо. Зверху кладемо сухарики і натираємо сир.

Ваш салат Цезар на цьому етапі готовий. Насолоджуйтеся їм сповна. А як бонус пропонуємо вам ще й корисні відеорецепти з приготування простих і смачних салатів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою