Лайм

Як і з чим смачно готувати спаржу: 3 простих рецепта на кожний день

Як приготувати найпопулярніший овоч сезону

Спаржа - не тільки дуже корисний продукт, багатий безліччю вітамінів, але і справжній модний тренд у світі кулінарії. Навесні 2020 знаменитості почали масово радити включити спаржу в раціон. Тому ми вирішили розповісти вам, як і з чим можна її приготувати.

Для початку розповімо про важливе правило. Перед приготуванням спаржу потрібно обов'язково очистити від шкірки, інакше вона приготується нерівномірно і буде жорсткою.

Варена спаржа з вершковим соусом

Для початку потрібно відварити спаржу в киплячій воді 2-3 хвилини. Потім слід змішати в невеликій каструлі половину склянки вершків, 50 г тертого сиру, дрібно посічену зелень і 1 жовток. Можна додати спеції за смаком. Коли суміш почне закипати, потрібно зробити найменший вогонь і варити її близько 2 хвилин. Потім полити соусом овочі і подавати до столу.

Фото: pinterest.com

Спаржа в беконі на грилі

Бекон потрібно нарізати тонкими смужками, потім загорнути в нього спаржу так, щоб вона була майже повністю покрита. Після цього треба розігріти гриль і готувати страву 5 хвилин. Подавати можна з гострим соусом і свіжим хлібом.

Фото: pinterest.com

Тушкована спаржа на сковороді

Розігріти сковороду, додати трохи вершкового масла, потім викласти спаржу, додати 1 столову ложку сметани і всипати спеції на ваш вибір. Накрити сковороду кришкою і тушкувати на повільному вогні 5-7 хвилин. Подавати на стіл, попередньо прикрасивши часточкою лимону.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво