Лайм

Як і з чим смачно готувати спаржу: 3 простих рецепта на кожний день

Як приготувати найпопулярніший овоч сезону

Спаржа - не тільки дуже корисний продукт, багатий безліччю вітамінів, але і справжній модний тренд у світі кулінарії. Навесні 2020 знаменитості почали масово радити включити спаржу в раціон. Тому ми вирішили розповісти вам, як і з чим можна її приготувати.

Для початку розповімо про важливе правило. Перед приготуванням спаржу потрібно обов'язково очистити від шкірки, інакше вона приготується нерівномірно і буде жорсткою.

Варена спаржа з вершковим соусом

Для початку потрібно відварити спаржу в киплячій воді 2-3 хвилини. Потім слід змішати в невеликій каструлі половину склянки вершків, 50 г тертого сиру, дрібно посічену зелень і 1 жовток. Можна додати спеції за смаком. Коли суміш почне закипати, потрібно зробити найменший вогонь і варити її близько 2 хвилин. Потім полити соусом овочі і подавати до столу.

Фото: pinterest.com

Спаржа в беконі на грилі

Бекон потрібно нарізати тонкими смужками, потім загорнути в нього спаржу так, щоб вона була майже повністю покрита. Після цього треба розігріти гриль і готувати страву 5 хвилин. Подавати можна з гострим соусом і свіжим хлібом.

Фото: pinterest.com

Тушкована спаржа на сковороді

Розігріти сковороду, додати трохи вершкового масла, потім викласти спаржу, додати 1 столову ложку сметани і всипати спеції на ваш вибір. Накрити сковороду кришкою і тушкувати на повільному вогні 5-7 хвилин. Подавати на стіл, попередньо прикрасивши часточкою лимону.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні