Лайм

Як приготувати вдома торт Червоний оксамит: детальний рецепт і поради

Як зробити знаменитий легкий десерт своїми руками

Червоний оксамит - один з найпопулярніших тортів в світі. Свою популярність він заслужив завдяки легкій текстурі, приголомшливому смаку, а також оригінальному зовнішньому вигляду. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати цей торт самостійно.

Вам знадобляться такі продукти: борошно (340 г), цукор (300 г), какао (1 ст. л.), сіль (щіпка), розпушувач (2 ч. л.), яйця (3 шт.), кефір (200 мл), вершки (80 мл), олія соняшникова (30 мл), барвник харчовий червоний (0.5 ч. л.). Для крему: масло вершкове (100 г), цукрова пудра (100 г), вершковий сир Філадельфія (350 г).

Фото: svoimirykami.club

Крок 1: Для початку потрібно змішати всі сухі інгредієнти і просіяти їх через сито кілька разів.

Крок 2: Потім слід додати яйця, кефір, вершки, олію і добре збити суміш міксером до отримання однорідної маси без грудочок.

Крок 3: Форму для випічки діаметром 20 см змастити маслом, потім вилити туди половину тіста. Відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 170 градусів. Те ж саме повторити з другою половиною тіста.

Крок 4: Поки коржі остигають, зробити крем. Для цього змішати розм'якшене вершкове масло, цукрову пудру і сир Філадельфія в зручній ємність. Після чого збити інгредієнти міксером до отримання густого повітряного крему.

Крок 5: Зрізати верхівки з коржів, щоб поверхня була рівною. Залишки не викидати, вони стануть в нагоді для прикраси. Змастити кожен корж товстим шаром крему, потім зібрати торт і обмазати його кремом зовні.

Крок 6: Залишки тіста подрібнити до стану крихти і посипати торт. Готовий десерт можна подавати до столу одразу, але він буде ще смачнішим, якщо йому дати настоятися хоча б кілька годин.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво