Лайм

Готуємо вдома смачну міні-піцу із цвітної капусти: рецепт і поради з фото

Цей простий рецепт переверне ваше ставлення до овоча

Цвітна капуста, незважаючи на свої корисні властивості, доволі рідкісний гість повсякденного меню. Цей рецепт переверне ваше ставлення до овочу і допоможе по-новому розкрити його смак. Далі про те, як приготувати смачну міні-піцу з цвітної капусти.

Для приготування піци нам знадобляться наступні інгредієнти:

  • цвітна капуста - 400 г.
  • яйце - 1 шт.
  • картопляний крохмаль - 1 ст. л.
  • оливкова олія - 1 ст. л.
  • часник - 1 зубчик
  • помідори чері - 10 шт.
  • сир моцарелла - 200 г

Спосіб приготування:

Крок 1: Цвітну капусту промити під струменем води і очистити від нижнього листя.

Крок 2: Дістати каструлю середньої місткості, налити в неї воду і поставити її на середній вогонь. Довести воду до кипіння і кинути в неї капусту. Додати в воду сіль і проварити капусту протягом 5 хвилин.

Крок 3: Дістати капусту і дати їй трохи охолонути. Потім розрізати капусту на суцвіття і перемістити в чашу блендера. Додати до капусти збите яйце, оливкове масло і натертий на крупній тертці сир. Висипати в масу подрібнений часник і картопляний крохмаль. Все добре перебити до утворення однорідної консистенції.

Крок 4: Отримане тісто розділити на шість рівних частин. Дістати деко для запікання і покрити його пергаментним папером. Зверху на нього викласти піци і відправити їх в попередньо розігріту до 240˚С духовку. Запікати піци протягом 15-20 хвилин.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні