Лайм

Як креативно і з гумором привітати тата: 10 ненудних ідей до Дня батька

Варіанти привітань на 21 червня

Щороку в третю неділю червня в багатьох країнах світу святкують День батька. Щоб ви могли привітати своїх близьких з цим святом, ми зібрали найоригінальніші і найцікавіші ідеї в цьому матеріалі.

Що подарувати

Можна подарувати оригінальну фотокнигу з вашими сімейними фото. Цей подарунок точно сподобається і збережеться на довгі роки.

Фото: ideas.staticsfly.com

Також, якщо ви знаєте, які аксесуари любить ваш тато, можна подарувати йому щось в такому дусі. Наприклад, браслет, годинник або стильне портмоне.

Фото: thingd-media-ec.thefancy.com

Якщо ваш тато любить активний відпочинок, подаруйте йому сертифікат на якусь цікаву розвагу - спортивну риболовлю, дайвінг і так далі. Але врахуйте, що ці активності стануть доступні тільки після карантину.

Фото: lvov.bodo.ua

Можна подарувати батькові листівку, зроблену вашими руками. Цей подарунок не потребуватиме від вас жодних витрат, а ось його емоційна цінність буде на висоті. Адже коли ви в останній раз малювали татові листівку?

Фото: wordofdecor.com

Класна ідея для батьків, які люблять дивитися ТБ і кіно - безлімітна підписка на якийсь улюблений телеканал. Також можна подарувати любителю телевізора спеціальні захисні окуляри, щоб він менше псував свій зір.

Фото: i.dailymail.co.uk

Як привітати

- Таточку, вітаю тебе з Днем батька! Бажаю тобі щастя, щоб життя було в радість і не з'їла рутина, щоб було здоров'я міцним, а серце - вічно молодим. Нехай доля частіше нагороджує за всі старання твої і завжди оберігає, що б не сталося, і де б не був ти. Бажаю, щоб удача завжди була тобі вірна, і була радісною кожну мить.

- Бути хорошим батьком - найвідповідальніша і найпотрібніша робота в житті чоловіка. Стати прикладом для сина і добрим чарівником для дочки. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов'ю і терпінням - таке може тільки тато. Вітаємо гідних батьків, пишаємося ними і бажаємо тільки щастя і здоров'я!

- Дорогий тато, вітаю тебе з Днем батька! Ти справді заслуговуєш даного свята, і я хочу побажати тобі всього доброго, позитивного і найкращого. Бажаю сил, як у богатиря, щоб вистачало на всіх нас, цементного здоров'я, мішок щастя на додачу, багато різноманітного відпочинку, позитивних емоцій в колі твоєї родини і грошовий запас, природно нескінченний.

- Милий, любий, рідний, м'який, добрий, а іноді суворий і похмурий, але завжди найсильніший, завжди найсміливіший, завжди найкращий і чудовий! Я безмежно щаслива, що гойдалася на твоїх руках, бажаю їм сил і енергії. Я безмежно вдячна, що завжди можу притулитися до твоїх плечей, бажаю їм здоров'я і молодості. Я неймовірно багата тим, що мені належить твоє серце, йому я бажаю величезного щастя і благополуччя. З Днем батька, мій любий і рідний татусь!

Папа, вітаю! Ти подарував життя, виховав і дав мені сили йти завжди вперед, ніколи не зраджуючи собі. Ти навчив мене всьому тому, що так важливо, навчив щиро любити, вірності дружбі, доброті і всепрощенню. Я тебе дуже люблю і дякую небові, що воно вибрало саме тебе.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня