Лайм

Чим здивувати дівчину на день народження? Ось 10 оригінальних ідей на запас

Ніяк не знайдете оригінальні ідеї для подарунка? Здається, у нас дещо є

У близької людини день народження, а ви не впевнені в бажаннях винуватиці цього торжества? Нічого страшного, адже в цьому матеріалі ми розповімо вам про 10 оригінальних варіантів подарунків, серед яких ви точно знайдете щось на свій смак і бюджет.

Відмінним подарунком можуть стати прикраси. Вони не обов'язково повинні бути дорогими. Можна вибрати невеликий кулон або акуратні сережки. Також, якщо ви шукаєте більш зворушливий подарунок, можна купити прикрасу у формі якогось важливого і символічного для вас предмета - коляски, літака, поїзда, іграшкового ведмедика, сердечка і так далі.

Фото: blog.brilliance.com

Дуже корисний подарунок - сертифікат в салон краси. Майже всі жінки хочуть мати гарний вигляд, і далеко не у всіх вистачає часу на постійний догляд за собою. Тому похід в салон буде не тільки приємним, але і корисним заняттям.

Фото: i.etsystatic.com

Прекрасним варіантом подарунка для жінки може бути парфум або якийсь елемент косметички. Але до вибору такого подарунка потрібно підходити відповідально. Якщо ви не знаєте точно, що саме подобається людині, краще подаруйте сертифікат на покупку парфумів або косметичних засобів.

Фото: dhresource.com

Також непоганою ідеєю подарунка на день народження буде сертифікат на відвідування якоїсь розваги або уроку. Наприклад, багато компаній, які займаються продажем сертифікатів, пропонують майстер-класи з дайвінгу та інших оригінальних видів спорту.

Фото: dnepropetrovsk.bodo.ua

Якщо ваша дівчина любить романтику, можна організувати в день її народження красивий вечір. Наприклад, зняти готельний номер, замовити їжу, прикрасити все гірляндами і просто відпочити удвох.

Фото: pixabay.com

Також можна влаштувати пікнік-сюрприз. Знайдіть гарне місце, замовте або приготуйте самі смачні закуски, купіть пляшку вина. І просто запросіть іменинницю, не розповідаючи їй заздалегідь, що саме ви придумали.

Фото: pixabay.com

Солодощі. Багато жінок їх обожнюють, хоч і дозволяють собі не завжди. Візьміть велику коробку, покладіть в неї найрізноманітніші цукерки і смакоту, туди ж можна покласти піжаму або інші домашні затишні дрібниці. Цей бокс точно сподобається будь якій дамі. Тільки дізнайтеся, чи можна їй їсти цукор!

Фото: findmeagift.co.uk

Якщо ви не знаєте, що подарувати, але хочете влаштувати сюрприз, замовте доставку букета. Багато сервісів таких доставок також пропонують цукерки, листівки та інші додаткові дрібниці.

Фото: i.pinimg.com

Завжди можна подарувати симпатичну плюшеву іграшку. Але важливо знати, як ваша дівчина відноситься до подібних подарунків, і чи не вважає вона їх занадто дитячими.

Фото: ae01.alicdn.com

Також непоганим варіантом може стати колаж з ваших спільних фото. Його можна як зробити своїми руками, так і помістити в спеціальну готову фоторамку.

Фото: i.pinimg.com

  • Чим тільки не займаються на карантині. Читайте також на theLime, як листоноша в дні пандемії знайшов спосіб розвеселити людей. Ідея спрацювала, і тепер він - зірка соцмереж.
  • А ось історія про те, як пенсіонеру заборонили відвідувати дружину в будинку для літніх людей через карантин. Через кілька днів він прийшов до неї на підйомному крані.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Як у домашніх умовах приготувати смачну холодну першу страву, щоб урізноманітнити своє звичне меню та побалувати близьких

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії