Лайм

103-річна жінка зробила тату і проїхался на байку, після "втечі" з будинку престарілих

Ніколи не пізно здійснити мрію!

З 2018 року 103-річна Дороті Поллак жила в будинку для літніх людей в Мічигані, куди переїхала після смерті дочки Джин. Спочатку довгожительці було комфортно в установі, але з початком пандемії активна і комунікабельна жінка буквально опинилася за гратами: доставку листів припинили, а говорити з близькими по телефону вона не могла, оскільки кілька років тому втратила слух.

"Вона не могла вийти з будівлі навіть щоб посидіти на сонечку, а їй подобається бути на вулиці", - розповіла виданню Insider онука Поллак, Тереза Гомес Завітц-Джонс.

Фото: Teresa Gomez Zavitz-Jones

Незадовго до 103-річчя бабусі Завітц-Джонс почала оформляти документи на її виписку з будинку престарілих: жінка вирішила перевезти Поллак до себе. Зробити це в якості подарунка до 16 червня не вийшло, але декількома тижнями пізніше Завіц-Джонс вивезла бабусю з будинку престарілих, влаштувавши їй справжнє свято.

Покинувши будинок престарілих, Дороті в першу чергу здійснила маленьку мрію - з'їла бургер і випила пива. Потім Поллак сказала онуці, що хоче відзначити цю подію татуюванням.

"Я запитала: "Бабусю, звідки така ідея?" А вона відповіла: "Думаю, що вже пора", - розповіла онучка. Двома днями пізніше Поллак села в крісло тату-салону і замовила невеликий малюнок у вигляді жаби. "Вона завжди любила жаб. У неї є прикраси у вигляді жаб, дрібнички і фігури для газонів", - пояснила вона.

Фото: Teresa Gomez Zavitz-Jones

Процедуру літня жінка перенесла стоїчно, запевнивши, що їй зовсім не боляче. В той же день вона проїхался на мотоциклі - також уперше. Вона пишається новою прикрасою і з задоволенням хвалиться татуюванням кожному, хто про нього питає.

Фото: Teresa Gomez Zavitz-Jones

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці

Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками

Як у домашніх умовах зробити оригінальні крашанки на Великдень різного кольору за допомогою чаю каркаде, червоноголової капусти та куркуми

Рецепт для справжніх поціновувачів шоколаду: як приготувати шоколадну паску на Великдень

Як у домашніх умовах приготувати вологу паску з двома видами тіста та шоколадною скоринкою, щоб здивувати своїх близьких на Великдень