Лайм

74-річна жінка вирішила схуднути і перетворилася на фітнес-модель: як їй це вдалося

Неймовірна трансформація Джоан Макдональд зайняла 3 роки

Джоан Макдональд - не звичайна фітнес-модель. До 74 років вона отримала атлетичну фігуру, чималі трицепси, біцепси і сильні плечі, хоча в більш молодому віці важила 90 кг і мало рухалася. У 2017 році Макдональд почала змінюватися, і за допомогою дочки-тренера досягла своєї кращої форми. Тепер жінка показує свої досягнення більш ніж 860 тис. фоловерам в Instagram, а також ділиться порадами, які допомагали їй самій.

Фото: instagram.com/trainwithjoan

Спочатку Макдональд прагнула схуднути, але через 10 місяців вирішила, що скинула вже достатньо, і замість цього зайнялася нарощуванням м'язів. Тепер вона регулярно виконує складні вправи, в тому числі підтягування і підйоми ніг у висі. Її найголовніша порада - проявити терпіння і наполегливість у заняттях.

"Моя вам порада: як тільки ви почнете, просто продовжуйте займатися. Вся справа в невеликих щоденних успіхах, - написала вона в соцмережах. - Моя дочка роками намагалася переконати мене перестати робити перекуси і дотримуватися правильного режиму харчування, але мені здавалося, що я занадто слабка, щоб виробити ці звички. Останньою краплею було те, що моя власна мати захворіла і померла, а лікар збільшив мені дозу серцевих ліків. Тоді моя дочка в останній раз попросила мене приєднатися до її групи схуднення, і я погодилася".

Фото: instagram.com/trainwithjoan

Фото: instagram.com/trainwithjoan

У 2017 році Макдональд завела акаунт в Instagram, щоб задокументувати свій прогрес в фітнесі. Тепер вона розповідає про те, як регулярні заняття приносять користь здоров'ю та добробуту.

Фото: instagram.com/trainwithjoan

Джоан дала своїм прихильникам поради, які допомогли їй почати працювати над собою.

1. Чітко сформулюйте, які звички ви хочете змінити. Запишіть їх. Складіть чіткий список!

2. Напишіть ще один список нових звичок, які ви хочете освоїти, щоб створити нового себе. Змінити своє життя не так складно, як ми думаємо. Щоб досягти значних змін, нам потрібні нові повсякденні звички. Зосередьтеся на них.

3. Складіть план харчування і план вправ, яким ви можете слідувати протягом тривалого часу. Остерігайтеся дієт, що виключають основні групи продуктів. Хто завгодно може схуднути на 10 кіло за пару місяців, але краще стати одним з небагатьох, хто зміниться на довгий час.

4. Радійте невеликим успіхам. Чим краще ви зможете зосередитися на тому, що робите правильно, тим впевненіше будете працювати. Ви маєте навчитися щиро любити себе і заохочувати себе зростати в правильному напрямку.

Фото: instagram.com/trainwithjoan

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Постійно доводять свою думку: астрологи назвали головних сперечальників Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку сперечаються в будь-якій ситуації – Овни, Леви, Стрільці

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців