Складаючи меню на Новий рік, можна підбирати безліч оригінальних страв і закусок, але який же може бути новорічний стіл без оселедця під шубою. До свята theLime згадав класичний рецепт, який допоможе приготувати улюблене блюдо без зайвих старань.
Отже, для приготування однієї порції оселедця під шубою нам знадобляться наступні інгредієнти: буряк (1 шт), морква (1 шт), куряче яйце (2 шт), майонез (за смаком), цибуля (0,5 шт), картопля (1 шт), оселедець (200 г).
Оселедець під шубою
Як готується оселедець під шубою:
Перш за все, зваріть буряк, моркву, картоплю та яйця. А поки овочі будуть варитися, дрібно-дрібно наріжте цибулю і беріться за оселедець.
З риби необхідно прибрати кістки, після чого можна нарізати її дрібними кубиками або смужками. Ролі не зіграє.
Очистіть відварені овочі. Картоплю та яйця можна пропустити через різку, а от мокрова просто натріть на тертці.
Укладаємо "Шубу" на посудину
Спочатку на тарілку викладаємо оселедець, після неї - цибулю, далі - картоплю, яйця, моркву та буряк. Готову композицію з інгредієнтів просто змастіть майонезом в тій кількості, яку вважаєте за потрібне та смачною.
На цьому ваша оселедець під шубою готовий. А як бонус дивіться, за яким рецептом готує "Шубу" суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова.
- Читайте також на theLime, як відрізнити справжню червону ікру від підробки, і не купуйтеся на виверти до свят.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.