Лайм

Старий новий календар: банк подарував еко-усвідомлені календарі

Команда банку знайшла креативну ідею

Щоб захистити дерева від календарної смерті, Альфа-Банк Україна подарував друзям вантажні календарі, які день у день збігаються з 2021 роком. А збережені гроші банк перевів на благодійність - суцільний win-win-win!

Щороку Альфа-Банк Україна дарує друзям новенькі календарі. Але тільки не цього році. Для 2021 придумали щось цікавіше: не рубати дерева, не друкувати нові календарі, а знайти старі, які день у день збігаються з 2021. Мало хто знає (ми теж не знали, але погуглили та дізналися), що роки повторюються з певною послідовністю. І 1965, 1971, 1982, 1993, 1999. 2010 - ось прямо ідентичні 2021.

Команда Альфи розповідає, що знайшла 2112 старих нових календарів. Потримати в руках такий прикольний календарик можуть тільки друзі Альфи. А от розглянути всю колекцію може кожен на сайті-галереї.

Гроші, які Альфа-Банк Україна не витратив на виготовлення нових подарункових календарів, перерахували на підтримку Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова (Подяка БФ "Твоя опора").

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що робити з вареними яйцями на Великдень: рецепти швидких і смачних салатів

Які салати можна приготувати на Великдень 2024 - 4 рецепта салатів з додаванням яєць - покрокова інструкція з фото

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво