Лайм

Хіп-хоп-зірка Alyona Alyona зважилася на тату в пікантному місці: побачить його тільки обраний

Співачка показала фото з тату-салону

Українська хіп-хоп-знаменитість Alyona Alyona (Олена Савраненко) поділилася з шанувальниками в Instagram пікантним фактом про себе. Артистка зважилася на приватне тату в доволі пікантному місці - на грудях.

Про це виконавиця розповіла в особистих Instagram-"сторіз" і показала фотографію, на якій зображений похід до тату-майстра.

"Є тату публічні, а є особисті", - вказала Alyona Alyona.

Який ескіз обрала для цього походу в тату-салон знаменитість, поки не відомо. Можливо, про це шанувальники і не дізнаються взагалі і таємниця відкриється лише обраному. Як до такого рішення хіп-хоп-зірки поставилися її шанувальники - теж можна тільки здогадуватися, адже реакцію на "сторіз" бачить лише їх автор.

Нещодавно Alyona Alyona представила нове лірик-відео до пісні "Якби я булу не я" зі свого дебютного альбому "Пушка". Автором анімаційного ролика став український художник і аніматор Сашко Даниленко, відомий співпрацею з гуртами DakhaBrakha і ТНМК.

  • Раніше українська поп-діва Оля Полякова, яка цього року зайняла місце за суддівським столом проекту "Х-фактор", вже зі старту спробувала затьмарити собою Настю Каменських. Схоже, ідея співачки провалилася.
  • Солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва розсекретила свою вагу. У це важко повірити, але чоловік цілком може провезти її в ручній поклажі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях