Лайм

TAYANNA травмувалася перед концертом: співачці заборонили рухатися

Виступ співачки був під загрозою

Українська співачка Тетяна Решетняк, відома під сценічним псевдонімом TAYANNA, отримала травму за день до концерту "Музична платформа", де вона повинна була виступати.

Як повідомляє канал "Україна", лікарі заборонили артистці активно рухатися, тому її виступ виявився під загрозою. Через заборону медиків співачка могла не приїхати до Львова, де проходили зйомки концерту.

"Кілька днів тому я отримала травму. Оскільки часу поїхати в лікарню зробити рентген ще не було, попередньо лікар сказав, що схоже на вивих ребра. Заборонив мені активно рухатися, але професія вимагає іншого", - розповіла TAYANNA.

Незважаючи на сильний біль, виконавиця все ж вийшла на сцену, де виконала свої головні хіти.

Де саме вона травмувалася, співачка не уточнила. Можливо, це сталося на репетиціях нового сезону "Танців з зірками", учасницею якого є TAYANNA.

  • Акторка гумористичної програми "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка візьме участь в новому сезоні "Танців з зірками", постраждала під час підготовки першого танцювального номера.
  • Увечері 21 серпня на території столичного ВДНГ пройшла презентація учасників нового сезону шоу "Танці з зірками". В рамках закритої вечірки, ведучими якої стали Юрій Горбунов та Володимир Завадюк, також вперше були оголошені пари.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях