Лайм

У Горбунова на "Танцях з зірками-2019" постійна з'явиться колега-ведуча: і це не його дружина

З другого ефіру в шоу будуть постійні ведучі

Українська співачка Тіна Кароль стане постійною співведучою Юрія Горбунова на "Танцях з зірками". До цього їх зірковий тандем можна було бачити тільки на відкритті і закритті шоу.

Як повідомили організатори, тринадцять років тому пара ведучих полюбилася глядачам настільки, що її вже охрестили легендарною. Тому з наступного випуску Тіна Кароль і Юрій Горубнов вестимуть шоу щотижня. Нагадаємо, що другий прямий ефір нових "Танців з зірками" вийде на каналі "1+1" цієї неділі, 1 вересня.

Ведучим зіркового балкону в новому випуску буде співак і підкорювач жіночих сердець Олег Винник. Він зустрічатиме учасників після виступів і чекатиме оцінок журі.

Темою другого прямого ефіру "Танців з зірками" стане "Вечір легенд" - танцювальні пари присвятять номери своїм кумирам.

  • Шанувальники української співачки Тіни Кароль ось уже кілька днів активно обговорюють її розкішне вбрання на прем'єрі нового сезону шоу "Танці з зірками". У прямий ефір знаменитість вийшла в авторському образі бренду the Coat - срібній сукні з розрізом від стегна.
  • Відомий український хореограф Влад Яма назвав імена учасників нового сезону "Танців з зірками", які, на його думку, були слабші інших в першому прямому ефірі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях