Лайм

MARUV відрізнилася дивним подарунком до весілля Кухар на "Танцях з зірками": відео

Схоже, щось пішло не за планом

Українська співачка MARUV, учасниця нового сезону шоу "Танці з зірками-2019", в ході його 4 випуску відрізнилася доволі дивним епатажним подарунком для судді Катерини Кухар. Як стало відомо раніше, балерина та її чоловік Олександр Стоянов провели на проекті весільну церемонію, обмінялися клятвами та обручками.

Після виступу в кінці ефіру MARUV та її партнер JAY вирішили здивувати наречену оригінальним подарунком. Співачка оголосила про його появу в студії, однак далі щось пішло не так (відео дивіться на сторінці нижче).

У новому сезоні шоу "Танці з зірками" у Катерини Кухар та MARUV склалася традиція дарувати один одному невеликі подарунки. І якщо до цього знаменитості обмінювалися книгами, то на цього разу любителька епатажу вирішила привітати суддю з весіллям запальним еротичним танцем.

"У вас не було дівич-вечора, розумієте? - звернулася MARUV до балерини. - Тому uncomfortable surprise в студію!"

Примітно, що до виконання "танцю" підключилися не тільки MARUV та JAY, а й їхні колеги з підтанцьовки. Що правда, танець вийшов дуже коротким і дивним. Учасники шоу буквально вилізли на суддівський стіл і на цьому їх перформанс закінчився.

"Що я можу сказати... сьогодні в клюбі любі танці", - відреагувала на "подарунок" Катерина Кухар.

Нагадаємо, за підсумками 4 випуску шоу "Танці з зірками-2019" покинули телеведуча Надія Матвєєва та її партнер Валерій Шохін. Пара вийшла на паркет з бадьорим фокстротом, який виконали під пісню Алли Пугачової "Любовь похожая на сон". Цей танець судді оцінили в 33 бали, але для подальшої участі партнерам не вистачило голосів телеглядачів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях