Лайм

Танці з зірками-2019: хто покинув 5 випуск, а хто вирвався у лідери

22 вересня на шоу "Танці з зірками" підвели підсумки 5 випуску

Увечері, 22 вересня, в ефірі каналу "1+1" відбувся 5 випуск танцювального шоу "Танці з зірками-2019", за підсумками якого на проекті залишилися лише 10 пар учасників. Темою випуску стали особисті історії знаменитостей, які змінили їхнє життя.

Запрошеною ведучою на "зірковому" балконі цього разу стала ведуча програми "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка і сама брала участь в новому сезоні "Танців з зірками", але покинула його минулого ефіру. Цієї неділі, за підсумками суддівського та глядацького голосувань, шоу покинули Maruv та Jay. The Lime простежив за ходом 5 випуску і традиційно розповідає про його кращі та гірші результатах.

Хто відзначився найвищою оцінкою у 5 випуску Танців з зірками-2019

На відміну від минулого випуску, суддів вже знову було троє і максимальна оцінка становила 30 балів. Її отримати не вдалося нікому з одинадцяти пар, але все ж в цьому плані відзначилися Данель Салем та Юлія Сахневич. Пара вийшла на паркет з віденським вальсом, який члени журі оцінили у 28 балів. Підтримали учасників і глядачі, вони зуміли пройти далі.

Чиї номери оцінили найнижчими оцінками

Найнижчі оцінки від членів журі у 5 випуску отримали пари Dzidzio та Яна Цибульська, а також Михайло Кукуюк та Ліза Дружиніна. Перші підготували для шоу бадьорий квікстеп. Другі - не менше активний танець ча-ча-ча. Судді проекту не відзначилися жорсткою критикою, але присудили учасникам найнижчі оцінки ефіру - 20 балів з 30-ти. Але і одну, і іншу пару цього вечора підтримали глядачі, обом ще належить вийти на паркет.

Яким був останній номер Maruv на Танцях з зірками-2019

Одна з найбільш неординарних і обговорюваних учасниць програми, співачка Maruv та її партнер Jay знову підготували для ефіру нестандартний номер і танець стрип. Пара отримала доволі непоганий бал від членів журі - 23 бали, але ось глядачі оцінили їх інакше. За результатами смс-голосування, пара опинилася у зоні ризику разом з Dzidzio та Яною Цибульською, проте поступилася суперникам і покинула проект.

Як за підсумками 5 випуску шоу Танці з зірками-2019 виглядала турнірна таблиця оцінок

  • Данель Салем і Юлія Сахневич - 28 балів
  • Ілона Гвоздьова та Володимир Остапчук - 27 балів
  • Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар - 25 балів
  • Анна Різатдінова та Олександр Прохоров - 26 балів
  • Dzidzio та Яна Цибульська - 20 балів
  • Олена Шоптенко та Олексій Яровенко - 21 бал
  • Женя Кот та Ксенія Мішина - 25 балів
  • Олена Кравець та Макс Леонов - 24 бали
  • Михайло Кукуюк та Ліза Дружиніна - 20 балів
  • Людмила Барбір та Дмитро Жук - 27 балів
  • MARUV та JAY - 23 бали

Наступний випуск шоу Танці з зірками-2019 відбудеться вже 29 вересня. Дізнатися про його головні події та дивитися відео ефіру можна буде також на сторінках The Lime.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях