Лайм

Регіна Тодоренко вперше показала сина: у свої 9 місяців Майкл вже зірка реклами на ТБ

Після кількох місяців секретів фани зірки сперечаються, на кого ж схожий малюк

Українська ведуча та актриса Регіна Тодоренко поділилася з підписниками у мережі коротким рекламним роликом, у якому знялася з первістком Майклом. Якщо не брати до уваги фотографій, які "злили" до мережі під час його зйомок, це перший раз, коли знаменитість показала дитину з моменту її народження.

Відео з'явилося на особистій сторінці ведучої в Instagram. В полі коментарів Тодоренко поділилася враженнями: "Сиджу і кілька годин плачу. Ні, не з жалю, а від радості і щастя, тому що побачила по ТВ нашу спільну рекламу, де у головній ролі наш син. Мене переповнювали емоції".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від regina todorenko (@reginatodorenko)

На початку серпня стало відомо, що первісток Тодоренко з'явиться в рекламі дитячих підгузників. Тоді в мережі з'явилися перші знімки малюка, проте довгий час не було жодного підтвердження, що це дійсно Майкл, якого так ретельно приховували батьки.

"Мене машиною часу перенесло в дитинство, де поруч мама з татом зі сльозами на очах радіють кожній моїй маленькій перемозі: отримала останнє місце на турнірі з бальних танців у 6 років, перший раз сіла на корявий шпагат, написала перший чотиривірш про любовь-морковь... тепер я розумію їх злегка перебільшені емоції, їх надмірну похвалу. Ось вона справжня непідробна гордість батьків за свою дитину", - додала під роликом ведуча.

Активно коментують відео і фоловери зірки: засипають малюка компліментами і навіть сперечаються, на кого ж більше схожа дитина - на маму чи на тата-музиканта Влада Топалова.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях