Лайм

ЗМІ заговорили про термінову госпіталізацію Кайлі Дженнер: що про це каже сама модель

Через хворобу дівчина пропустить важливий захід

Західні ЗМІ повідомили, що 22-річна модель Кайлі Дженнер екстрено госпіталізована в одну з лікарень Лос-Анджелеса.

За даними TMZ, у знаменитості з'явилися симптоми, схожі на грип, а також нудота і запаморочення. Через нездужання дівчина була змушена звернутися до фахівців. Відзначається, що зірка реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" отримує першокласне лікування, але точний діагноз поки невідомий.

Повідомляється також, що Кайлі повинна була взяти участь у недавній церемонії "Еммі", де її сестри Кім Кардашьян і Кендалл Дженнер вручали одну з нагород. Однак через хворобу вона пропустила захід.

Також Дженнер не зможе бути присутньою і на презентації її косметичної колаборації з брендом Balmain, яка пройде 27 вересня в Парижі.

"На жаль, зараз я дійсно хвора і не в змозі подорожувати. Те, що я пропущу шоу, розбиває мені серце, але я знаю, що моя чудова команда і друзі, які вже знаходяться там, допоможуть моєму духу бути присутньою на цьому заході", - написала модель в своєму Twitter.

Як стверджують інсайдери, Кайлі на презентації замінить її мама Кріс Дженнер, яка вже знаходиться в Парижі. Вона постійно підтримує дочку і відразу після заходу полетить додому, щоб бути поруч з дочкою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях