Лайм

Плачу кілька разів на добу: українська співачка, яка нещодавно народила, розповіла про материнство

Маля з'явилося на світ 2 тижні тому

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос, яка нещодавно знову стала мамою, розповіла про радощі материнства.

Співачка, яка два тижні тому народила дочку, зізналася, що відмовилася від послуг няні, щоб більше часу проводити з малятком. У неї є помічниця, яка прибирає і готує, але дитиною займається тільки вона. Про це молода мама написала в своєму Instagram.

"У нас немає няні. Це було моє рішення і я ні краплі про це не шкодую. Є помічниця, яка прибирає і готує, а я насолоджуюся часом з моєю принцесою. І цей зв'язок між нами неможливо описати словами. Кажуть, немовлята нічого не розуміють. Але я точно знаю, коли ми дивимося один на одного, коли я розмовляю з нею, вона все відчуває і знає", - зазначила Санта.

Співачка також розповіла, що за період вагітності набрала зайвих 14 кг, від яких найближчим часом має намір позбутися. А також зізналася, що перебуває в процесі гормональної перебудови і плаче практично від усього.

"Я перебуваю в процесі гормональної перебудови, а значить, я плачу кілька разів на добу - від щастя, дивлячись на дитину; після фільму; від смутку, що чоловік їде і т.д. І це нормально", - зазначила Дімопулос.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    публікація від (@Santadimopulos)

  • Раніше Санта розповідала, як проходили її пологи. Маля з'явилося на світ в одній з клінік Монако, про що співачка анітрохи не шкодує.
  • Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва знову стала мамою. 19 вересня українська спортсменка народила третю дитину.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях