Лайм

Кайлі Дженнер відреагувала на чутки про розставання з бойфрендом через новий роман

І все ж вони виявилися правдивими. Що правда, не всі

Американська модель і наймолодша мільярдерка світу Кайлі Дженнер дійсно розлучилася зі своїм бойфрендом Тревісом Скоттом, однак ніякого нового роману у неї не було.

Про це знаменитість написала на особистій сторінці в Twitter, підкресливши, що інтернет, як це часто відбувається, значно перебільшує драматизм ситуації.

"Ми з Тревісом залишилися в добрих стосунках і сконцентрувалися на нашій дочці Стормі. Пріоритет - наша дружба і наша дочка", - коротко прокоментувала модель.

В окремому пості Дженнер висловилася і про роман з екс-бойфрендом, репером Tyga, з яким її нібито помітили в Лос-Анджелесі незадовго до появи новин про розставання зі Скоттом.

"Інтернет робить все у 100 разів драматичніше, ніж насправді. Не було ніякого побачення з Tyga о 2 годині ночі. Бачили, як я висадила друзів біля студії, в якій він перебував", - додала модель.

Нагадаємо, востаннє Дженнер та Скотта бачили разом 27 серпня на прем'єрі документального фільму Netflix "Дивись, мамо, я можу літати", який розповідає про особисте і професійне життя репера. До того ж незадовго до новин про розставання пара з'являлася на сторінках журналу Playboy - знімала її український фотограф Саша Самсонова.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях