Лайм

Співачка Ассоль показала струнку фігуру в купальнику під час медового місяця

Молодята насолоджуються відпочинком на острові Маврикій

Українська співачка Ассоль (Катерина Гуменюк), яка нещодавно зіграла пишне весілля і здивувала фанів унікальною сукнею, поділилася з шанувальниками новими яскравими фото свого медового місяця.

Новоспечена дружина поділилася в Instagram знімками, зробленими на острові Маврикій. На тлі блакитного океану і сонячного пляжу Ассоль похвалилася розкішною фігурою в купальнику.

Найбільше увагу фанів привернули фото, зроблені в басейні. На них можна розглянути довгі ноги і підтягнуті сідниці Каті.

"Яка краса! А фігура, взагалі ... чудо", "Нереально красиво", "Які ноги", "Красуня", "Яка красуня", - захоплюються шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, Ассоль і її коханий Артем Тараненко одружилися 19 вересня. Гучне свято пройшло в одному з наймодніших закладів Києва - банкет-холі Regent Hil. Розважали публіку Тіна Кароль, Вєрка Сердючка і MONATIK. Ведучими заходу стали зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Після пишного святкування молодята вирушили у весільну подорож. Спочатку закохані поїхали до Франції, де відвідали Діснейленд, а потім продовжили релакс на острові Маврикій.

  • Пишне весілля в Італії, де українська співачка Аліна Гросу та її чоловік Олександр зняли для торжества розкішну віллу, обійшлася батькам артистки в 100 тисяч євро (2,8 млн гривень).
  • Джастін Бібер і Хейлі Болдуін показали нові знімки розкішного весілля, на яких можна розглянути сукню нареченої і обручки подружжя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях