Лайм

Я завжди зрозумію, але не брехню: українська співачка після розлучення опублікувала неоднозначний пост

Подружжя офіційно розлучилося близько трьох місяців тому

Українська співачка SOYANA (Яна Соломко), яка нещодавно розлучилася з чоловіком, бізнесменом Олегом Солодуховим, заінтригувала шанувальників неоднозначним постом в Instagram.

У своїй публікації дівчина говорить про брехню, яку ніколи не зрозуміє. Свої слова вона супроводила ніжним роликом. У кадрі Яна в легкій білій сукні позує на тлі дерев, на коні, а також сидить в білому халаті і з келихом вина.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@ Yana.solo)

"Я не багатослівна ... Я можу багато таїти в собі ... Я можу довго мовчати, обдумуючи вчинки і слова людей ... І я завжди зрозумію ... Але тільки не брехню ... Скоро поговоримо ..", - загадково написала співачка.

Нагадаємо, що Яна Соломко та Олег Солодухов одружилися в 2014 році. Через рік після весілля у пари народився первісток - донька Кіра. Маля з'явилося на світ в США. Після розлучення батьків дівчинка залишилася жити з мамою.

Подружжя розлучилося близько трьох місяців тому, хоча не живуть разом вже близько року. За словами Яни, рішення розійтися було обопільним: "Ми якийсь час намагалися зберегти стосунки, але занадто багато накопичилося взаємних претензій і образ, які і привели нас до розлучення. Це можна описати банальною фразою - "не зійшлися характерами".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях