Лайм

Солістка "НеАнгелів" зізналася в новому романі після розлучення з чоловіком

Артистка не стала заперечувати, що навіть може вийти заміж

Українська поп-співачка Слава Камінська, солістка гурту "НеАнгели", зізналася, що не довго була сама після розлучення з чоловіком Едгаром в липні цього року.

Не вдаючись в подробиці, в бесіді з телеведучою Катею Осадчою для проекту "Світське життя" знаменитість розповіла про нові стосунки: "Так, у мене є стосунки. А що робити?" - поцікавилася Камінська у відповідь на питання про особисте життя.

Називати ім'я нового обранця вокалістка не поспішає. У питаннях особистого життя Камінська дотримується принципу, що щастя любить тишу. При цьому співачка запевнила телеведучу, що цілком може в черговий раз вийти заміж.

"Я і вп'яте, і вшосте зможу вийти заміж. Якщо мені не буде підходити людина, яка поруч зі мною, то буде і вп'яте, і в шосте..." - пояснила Камінська.

Нагадаємо, кілька місяців тому чоловік Слави Камінської Едгар Камінський подав на розлучення. З подібним кризою у відносинах пара зіткнулися не вперше, що правда, цього разу помиритися їм вже не вдалося. У понеділок, 1 липня, Подільський районний суд Києва ухвалив рішення про розлучення подружжя.

Подробиць про розлучення пари досі немає, Слава та Едгар тримають їх в секреті. Як і не відомо і те, з ким із батьків залишаться діти - 4-річний Леонард та 3-річна Лаура. У шлюбі Слава та Едгар прожили 5 років.

  • Актриса Олена Кравець зізналася на шоу "Танці з зірками", що її 16-річна дочка живе окремо від родини, проте відмовилася назвати причину. Ось про що промовчала в ефірі зірка "Кварталу".
  • Музикант і продюсер Денис Повалій, син співачки Таїсії Повалій, показав у мережі фотографії вагітної дружини Лани. Вперше про положення його коханої стало відомо в лютому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях