Лайм

Селена Гомес випустила новий трек: фанати вважають, що він про Джастіна Бібера

Одночасно з синглом співачка також випустила чорно-білий кліп на нього

Американська співачка Селена Гомес презентувала ліричну пісню Lose You To Love Me. Разом з треком вийшов і кліп, який був знятий в чорно-білих тонах.

Прем'єра синглу і відео відбулася на YouTube-каналі поп-зірки. "Ця пісня натхненна багатьма речами, які сталися зі мною з моменту релізу мого останнього альбому, - ділиться Селена. - Я хочу, щоб люди відчували надію і знали, що вихід з будь-якої ситуації, що склалася може зробити тебе сильнішим і кращою версією себе".

"Ти зламав мене, тепер я це бачу. Через два місяці ти знайшов нам заміну, ніби це було так просто. Ти змусив мене думати, що я це заслужила. У той час як я намагалася заліковувати свої рани", - співає Гомес.

Фанати припустили, що сингл присвячений Джастіну Біберу. На їхню думку, співачка досі важко переживає розставання з екс-бойфрендом і його одруження на моделі Хейлі Болдуін.

Нагадаємо, що Джастін Бібер і Селена Гомес почали зустрічатися в 2010 році. Протягом семи років вони, то розходилися, то знову були разом, але остаточний розрив відбувся у 2018 році. Через кілька місяців після розставання з Селеною Джастін зробив пропозицію Хейлі.

Бібер і Болдуін офіційно одружилися восени 2018-го. А 30 вересня 2019 го закохані обвінчалися в церкві в присутності 154 гостей - серед них були Кендалл Дженнер, Кеті Перрі, Каміла Морроне, Джоан Смоллс, Джейден Сміт і багато інших.

  • Джастін Бібер впав з моноцикла і тут же став зіркою нових мемів в соцмережах. Так співак став бігуном на стадіоні, рестлером на рингу, жертвою інопланетян, дельфіном і не тільки.
  • 25-річний канадський співак Джастін Бібер випустив кліп на пісню 10,000 Hours, записану спільно з кантрі-дуетом Dan+Shay. У ролику знялися кохані всіх трьох виконавців, в тому числі і молода дружина Джастіна Бібера - Хейлі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях