Лайм

Маша Єфросиніна показала струнку фігуру в купальнику на відпочинку в Мексиці

Телеведуча насолоджується відпочинком в Мексиці

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна разом з чоловіком і 15-річною дочкою Наною насолоджується відпочинком в Мексиці.

Яскравими знімками з відпочинку знаменитість ділиться на своїй сторінці в Instagram. На недавніх кадрах Маша зображена на березі океану. Єфросиніна позує в модному купальнику з завищеною талією і накидці в тон купального костюму. "Вітамін D", - коротко підписала вона знімки.

Фанати телеведучої викупали Машу в компліментах, відзначаючи її струнку фігуру.

"Ви як витончений фламінго ..... ніжна, повітряна, витончена", "Богиня", "Ви прекрасна", "Яка фігура, яка жінка", "Красуня", "Ноги вони чудові як і все інше", "Ой , ну яка гарна все-таки жінка", - захоплюються шанувальники під постом телеведучої.

До речі, в Мексиці також відпочивають зіркове подружжя Настя Каменських і Потап. Днями співачка показала знімки, на яких зображена в білому бікіні і прозорій сукні тілесного кольору. Артистка позує на пляжі і виглядає дуже щасливою.

  • Раніше Маша Єфросиніна розповіла, як вони з чоловіком дізналися про її безпліддя. За словами телеведучої, яка сьогодні виховує двох своїх дітей, у важкий момент її дуже підтримував чоловік.
  • Українська телеведуча Маша Єфросиніна до шлюбу з чоловіком зіткнулася з насильством у стосунках. Вона не терпіла побиття, а була жертвою психологічного приниження.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях