Лайм

Звучали найстрашніші діагнози: Єфросиніна розповіла про хворобу дочки

Ведуча вперше згадала непросту сімейну історію

Українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше розповіла про хворобу 15-річної дочки Нани, в симптомах якої лікарі підозрювали страшні захворювання. Довгий час лікарі не могли поставити діагноз, і мати не знаходила собі місця.

Про це Єфросиніна згадала в своєму YouTube-проекті "Экзамен", в якому обмінялася питаннями з телеведучим Володимиром Остапчуком. Відповідаючи на питання "Останній раз мені було страшно, коли ...", турботлива мати згадала історію з дочкою.

"Моїй дочці не могли поставити діагноз. Вона сильно хворіла. Я мало не здохла - три місяці не могли поставити діагноз. Це було це літо, тому я його погано пам'ятаю. Ми об'їздили всю Європу. Звучали найстрашніші, фатальні діагнози", - розповіла Єфросиніна.

За словами ведучої, її чоловік Тимур був готовий до будь-яких труднощів і налаштовував Єфросиніну йти до кінця, яким би не був вердикт лікарів: "Я не ходила до церкви, але це був час, коли я молилася найбільше в своєму житті. Мені навіть важко зараз про це говорити", - додала вона.

На щастя, підозри лікарів не підтвердилися і Нані вдалося поправити своє здоров'я.

  • Раніше Маша Єфросиніна розповіла, як вони з чоловіком дізналися про її безпліддя. За словами телеведучої, яка сьогодні виховує двох своїх дітей, у важкий момент її дуже підтримував чоловік.
  • Українська телеведуча Маша Єфросиніна до шлюбу з чоловіком зіткнулася з насильством у відносинах. Вона не терпіла побиття, а була жертвою психологічного приниження.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях