Лайм

Ти став моїм всесвітом: дружина Юрія Ткача зворушливо звернулася до нього в день народження

Сьогодні гумористові виповнюється 36 років

У суботу, 9 листопада, день народження відзначає український комік і учасник студії "Квартал 95" Юрій Ткач - гумористові виповнюється 36 років.

З нагоди свята дружина актора написала пост, в якому зворушливо звернулася до коханого. Вікторія опублікувала забавне сімейне фото та супроводила його чуттєвими рядками.

"Я люблю тебе всією душею і серцем! Люблю тебе повністю і беззастережно ... З усіма перевагами і недоліками, звичками і поглядами на життя. Ти став для мене по-справжньому рідною людиною. Я щаслива від усвідомлення того, що я - твоя дружина", - написала вона.

"Ти супер-тато (і це точно зможе підтвердити твоя маленька копія #крошкаlizi)! Ти самий, самий чоловік на планеті (і це я заявляю з повною впевненістю, спасибі, що ти став моїм всесвітом)! І ти точно кращий син, брат, зять. З днем народження, мій коханий", - додала Вікторія.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@ Viktoriya_tka4)

До привітань приєдналися друзі і колеги Юрія, в тому числі Сергій і Сніжана Бабкіни.

"Наші любі !! Вітаємо вас з народженням неймовірного і чарівного Юрія Ткача. Обожнюємо вас всією нашою Бабкінскою душею! Любимо безмежно! Будьте здоровенькими! Обійнятли і зацілували!", - написала танцівниця.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від snezhana_babkina (@snezhana_babkina)

  • 7 листопада день народження відзначав Сергій Бабкін. З нагоди 41-річчя музикант опублікував колаж зі своїх знімків, зроблених в різні роки.
  • Також читайте на The Lime, як оригінально привітав дружину Юрій Горбунов. Нещодавно Каті Осадчій виповнилося 36 років.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях