Лайм

Моє чудо: Анна Різатдінова в день народження сина показала миле відео

Сьогодні малюкові виповнюється два роки

Чемпіонка з художньої гімнастики, учасниця проекту "Танці з зірками" Анна Різатдінова публічно привітала сина з днем народження. 12 листопада хлопчикові виповнюється 2 роки.

Зіркова мама опублікувала в Instagram миле відео з особистого архіву і написала: "Сьогодні головному чоловікові в моєму житті виповнюється два рочки. Моє чудо, мій чемпіон, мій найулюбленіший Ромочка зробив мене найщасливішою мамою на світі".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Anna Rizatdinova (@anna_rizatdinova)

На кадрах ролика Анна робить зарядку разом з малюком, якому на той момент не було ще й року. Кроха лежить на підлозі і активно рухає ручками та ніжками.

Дописувачі спортсменки приєдналися до привітань, в їх числі - колега з танцювального шоу Володимир Остапчук. "Мої вітання. Щасливчик, адже йому дісталися такі чемпіонські гени і безмежна любов", - написав телеведучий.

Нагадаємо, Анна Різатдінова народила первістка в листопаді 2017 року. Пізніше стало відомо, що батьком хлопчика став колишній народний депутат України Олександр Онищенко, який з 2016-го ховається від слідства.

  • Раніше гімнастка відверто розповіла, чому розпався їхній шлюб зі скандальним олігархом. А також зізналася, чи спілкується Онищенко зі своїм сином.
  • Анна Різатдінова повідомила про сімейну втрату - з життя пішов її дідусь. Про горе в сім'ї спортсменка розповіла на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фото з рідною людиною.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях