Лайм

В колготках і без білизни: Даша Астаф'єва показала результат сміливої фотосесії

Співачка поділилася новими сексуальними фотографіями

Українська співачка і модель Даша Астаф'єва, яка подражнила фанів глибоким декольте, продовжує експериментувати з відвертими образами. Знаменитість знялася у пікантній фотосесії, де постала у сміливому вбранні.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала серію чорно-білих знімків, на яких позує в одних колготках в сітку і блузі незвичайного крою з об'ємними рукавами. Для зйомки Даша відмовилася від нижньої білизни.

Її сексуальний образ довершували сонцезахисні окуляри зі стразами, пишна зачіска, яскравий макіяж і прикраси, які розташувалися на оголених грудях виконавиці.

Шанувальники прийшли в захват від відвертих знімків зірки. Вони відзначили сексуальність Даші і назвали її еталоном жіночності і краси.

"Ось коли роки йдуть і йдуть, а людина все прекрасна і прекрасна. Всі інші собі все підтягують, колять, а вам достатньо однієї губної помади і готово", "Обожнюю Дашульку! Еталон жіночності", "Це прям вау!", "Сексі красуня", "Розкішна", "Без зайвих слів. Сама досконалість ідеальності краси і сексуальності", - захоплюються фанати під постом Астаф'євої.

  • Раніше Даша приміряла чорний шкіряний корсет, який підкреслив її пишні груди. "Все, як я люблю і можу собі дозволити", - написала під знімком Астаф'єва.
  • Також співачка зізналася, що одна дуже впливова людина хотіла її утримувати. Чоловіка навіть не збентежив той факт, що Даша вже кілька років щаслива у стосунках з бізнесменом Артемом Кімом.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також