Лайм

Трохи пухкий: зірка "Супермена" розповів, як схуд після зауваження режисера

Режисер "Джеймса Бонда" назвав Генрі Кавілла "пухким", а в школі через вагу над ним знущалися діти

36-річний Генрі Кавілл зіграв Супермена в екранізації коміксів DC і знімається в серіалі "Відьмак" в ролі могутнього Герольта з Рівії. Однак голлівудський красень не завжди мав атлетичну фігуру, про що розповів у відвертому інтерв'ю журналу Men's Health.

Привести себе у форму актору допоміг режисер "Джеймса Бонда" Мартін Кемпбелл. Кавілл претендував на роль Агента 007 у фільмі "Казино Рояль", але роботу отримав Деніел Крейг.

"Я, ймовірно, міг би підготуватися краще. Пам'ятаю, як режисер Мартін Кемпбелл сказав: "Виглядаєш трохи пухким, Генрі", - згадує Кавілл. - Я не знав, як тренуватися, не сидів на дієті, і радий, що Мартін так сказав, тому що я добре реагую на правду. Це допомагає мені стати краще".

Також Генрі зізнався, що в дитинстві у престижній приватній школі його нещадно дражнили через вагу, називаючи "Товстий Кавілл". Згодом він почав займатися регбі і схуд, але вижити йому допомогло захоплення акторською грою і участь у шкільних постановках.

"Навіть діти, які отримували задоволення від того, що принижували мене, говорили: "Вау, ти дійсно хороший". І я зрозумів: "Добре, ось де я беру сили", - говорить він.

Сьогодні розвиненою мускулатурою Кавілла захоплюються мільйони шанувальників, але він нагадує, що не всі є Суперменами, і це абсолютно нормально.

"Найважливіше, що потрібно пам'ятати, - що ти є ти, - каже він. - У кожного різний генетичний склад, різна ступінь фізичної підготовки, різні тренування і різна кількість калорій".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях