Лайм

Леся в істериці: Педан показав скандальний розіграш Нікітюк

Спочатку розіграш виглядав як невинний жарт

У мережі з'явилося відео жорсткого розіграшу Лесі Нікітюк, який влаштував її колега - телеведучий і блогер Олександр Педан.

Ролик опубліковано на YouTube-каналі "Педан може". "Той самий розіграш, який наробив стільки шуму! Якщо чесно, в якийсь момент ми подумали, що крім нас цей розіграш не побачить ніхто, тому що Леся дуже сильно образилася", - сказано в підписі до відео.

Спочатку розіграш виглядав як невинний жарт. Вранці Леся вийшла з дому і попрямувала до своєї машини, щоб поїхати на знімальний майданчик. На парковці Нікітюк побачила двох чоловіків: вони розпивали алкоголь, розклавши закуску на капоті її машини і сусіднього авто.

Телеведуча була в піднесеному настрої і навіть записувала Instagram-сторіз, сміючись над тим, що відбувається навколо. Але справа набула несподіваного обороту, коли раптово з'явився "власник" іншого авто. Далі була бійка, стрілянина, приїзд поліції і істерика Лесі Нікітюк.

"Ми були впевнені, що Леся все розкусить і навіть придумали подвійну кінцівку, але вистачило і першої", - прокоментував Олександр Педан.

Ображена Леся Нікітюк вирішила провчити жартівника і зробила у відповідь розіграш. І вона виявилася крутіше, так як Педан повірив і приїхав до Нікітюк в студію з букетом троянд просити вибачення.

  • Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк поскаржилася на недоліки професії. Ведуча "Хто зверху?" і "Хто проти блондинок?" показала синці на ногах, які отримала на знімальному майданчику.
  • Раніше Леся Нікітюк неабияк повеселила своїх фанатів, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram кумедний кадр. Телезірка позує біля ескалатора, судячи з усього демонструючи свій трендовий лук. Але, як відомо, завжди знайдеться той, хто зіпсує фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях