Лайм

Нас об'єднує спільна тема: фіналістка "Танців з зірками" прокоментувала чутки про роман з партнером

Актриса студії "Дизель Шоу" згадала плітки на проекті

Актрисі гумористичної студії "Дизель Шоу" Вікторії Булітко та її партнеру на шоу Танці з зірками-2019 також намагалися приписати роман. Однак ці чутки швидко забулися, бо є всього лише вигадками.

Про це фіналістка танцювально проекту розповіла в інтерв'ю The Lime. За словами Булітко, автори шоу напевно грають на цих темах, тому як глядачеві завжди цікаві не тільки події на паркеті, але й закулісне життя учасників шоу, куди доступу вони не мають.

"Нам на початку сезону намагалися приписати роман: розповідали, що до Грузії ми не просто так літали. Але це швидко забулося, бо неправда. У нас тільки робочі, танцювальні відносини", - запевнила знаменитість.

Як згадала Булітко, при знайомстві з Дікусаром вона переживала через їх суттєву різницю у зрості, але вже з початком репетицій всі побоювання актриси розвіялися. Її партнер виявився професіоналом, а до того ж - справжнім чоловіком.

"Нас з Дімою об'єднує спільна тема: добре станцювати для нашого глядача. Я думаю, глядачам завжди цікаві не тільки танці, а й за лаштунки проекту: інтриги, скандали, розслідування. Хтось щось додумає, а комусь може здатися", - додала Булітко.

Нагадаємо, фінал шоу Танці з зірками-2019 відбудеться вже цієї неділі, 24 листопада. Як стало відомо з минулого випуску, за кубок позмагаються три пари учасників - Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, Ксенія Мішина і Женя Кот, а також Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар (до речі, тут ми голосуємо за найсильнішу пару).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях