Лайм

Дружину Алека Болдвіна зацькували в мережі після втрати дитини: вона дала критикам відсіч

Хіларію Болдвін звинуватили в тому, що її сумні історії - лише "самопіар"

Хіларія Болдвін відповіла онлайн-тролям і критикам, які звинуватили її в тому, що вона розповіла в соцмережах про свій нещодавній викидень заради уваги.

"Раптово я почав отримувати негативні коментарі про свій викидень, - розповіла 35-річна Хіларія в Instagram-історіях. - "Шукаєш уваги", "занадто стара", "огидна". Втратити дитини на будь-якому терміні - вкрай жахливо. Але це також відкриває очі. Тому що ви зрозуміли і відчули справжній біль. Після цього онлайн-тролі здаються ще більш незначними, ніж зазвичай. Тому що ніякі слова, що вони можуть використовувати, ніколи не зрівняються з тим, що ви втратили".

Дружина Алека Болдвіна захистила себе та інших жінок, над якими знущалися в таких складних ситуаціях.

"Ви несете жорстокість в світ, сприяєте сорому, страху, нестерпному болю. Саме з цієї причини я вийшла вперед і поділилася своїм станом. Не для уваги, а тому що це історія мого життя, і я вирішив розкрити її. Ви думаєте, я хотіла цього? - говорить вона. - Через суспільний тиск більшість з нас мовчить. Я намагаюся поділитися цією здатністю говорити про те, що відбувається... просто щоб знати, що ми не самотні, і ми не "зламані". Ми просто відкриваємо себе для любові. І нам ніколи не повинно бути соромно за це... навіть коли все йде не так, як планувалося".

У квітні у Хіларі трапився перший викидень, і вона поділилася цим досвідом в Instagram. Говорячи про обидві втрати, вона "зробила свій біль реальним", і це "допомогло їй зцілитися".

Хіларія та її чоловік Алек Болдвін є батьками 6-річної доньки Кармен, а також трьох синів: 4-річного Рафаеля, 3-річного Леонардо, і 1,5-однорічного Ромео.

  • Алек Болдвін з дружиною поділилися планами після втрати дитини. Подружжя не втрачає надії всупереч повторюваним невдачам.
  • Меган Маркл оскаржила популярні чутки про свій будинок і сім'ю. Герцогиня виступила проти таблоїдів, які поширюють брехню.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях