Лайм

Зірка серіалу "Корона" дала Меган Маркл пораду, як впоратися з цькуванням жовтої преси

Ексцентрична Хелена Бонем Картер вміє ігнорувати хейтерів

Актриса Хелена Бонем Картер, яка грає принцесу Маргарет в 3 сезоні серіалу "Корона", дала Меган Маркл пораду, як впоратися з ненависниками і нападками британських таблоїдів. Про це вона розповіла на ток-шоу Енді Коена, пише People.

"Я не звертаю на це уваги, і мені б хотілося, щоб вона теж цього не робила, - сказала 53-річна Бонем Картер. - Я відчуваю, що це перебір. Певно, їй дуже важко цього не робити, але все, що я скажу, так це якщо ви стаєте відомим і публічним, ви повинні якось прийняти цей доважок".

Актриса додала: "Найважливіша і найбільш корисна річ, яку мені хтось сказав, - не передавати свою самооцінку в руки незнайомців".

Бонем Картер розповіла, що аналогічний досвід переживала молодша сестра королеви Єлизавети.

"Те ж саме і з Маргарет. Грати її дуже цікаво, - сказала вона. - Так багато людей продовжують висловлювати свою думку про кожного члена королівської родини. Ви ж їх не зустрічали! Кожен відчуває, що він авторитет, але не варто висловлювати думку, якщо не зустрічали людини".

Нагадаємо, що наразі Меган Маркл бореться з брехною британських ЗМІ щодо своєї родини і будинку.

  • В 4 сезоні "Корони" з'явиться принцеса Діана. Її зіграє 23-річна британська актриса Емма Коррін, і ось її перші фото зі зйомок.
  • Принц Гаррі звинуватив британські таблоїди в цькуванні Меган Маркл: він боїться, що дружину може спіткати доля його матері, принцеси Діани

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях