Лайм

Мадонна показала, як лікується після скасування концертів через проблеми зі здоров'ям

Співачка погодилася пройти озонування крові, ефективність якого науково не підтверджена

В кінці листопада 61-річна Мадонна скасувала кілька концертів: лікарі змусили її зробити перерву через проблеми зі здоров'ям. Тепер в Instagram співачка поділилася відео, на якому проходить аутогемотерапію - переливання власної крові, змішаної з озоном.

На відео відображені семирічні дочки Мадонни, Стелла і Естер. Близнята стоять у кушетки, поки остеопат масажує їхній матері ступні, а натуропат витягує моторошні звуки з тибетських чаш і встановлює крапельницю з озонованою кров'ю.

"Це дуже багато, - каже Мадонна доктору, побачивши, скільки крові було у неї взято. - Більше схоже на велику склянку бурякового соку".

Як тільки газ змішався з кров'ю, її знову ввели в організм. Процедуру провели в три підходи, хоча, за словами співачки, їй буде потрібно всі десять.

Варто зазначити, що дослідження не підтвердили будь-якого терапевтичного ефекту аутогемотерапії: її дія на організм не відрізняється від ін'єкцій плацебо або навіть відсутності лікування. Проте, зірка залишилася задоволена процедурою.

"Вливання крові... Вітамінна крапельниця... Тибетські чаші... Спів і медитація... Відчувала себе приголомшливо після цього!" - написала вона.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Madonna (@madonna)

Мадонна планує відновити турне вже 7-8 грудня. Скасовані концерти не стали переносити на інші дати, і фанатам повернули гроші за квитки.

"Біль, який я зараз відчуваю, величезний, і я повинна відпочити і слідувати вказівкам лікарів, щоб стати сильніше і краще", - пояснила вона своє рішення соціальних мережах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Мадонна

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях