Лайм

Це був жах мого життя: Сніжана Єгорова відверто розповіла про втрату дитини

Після цього трагічного випадку телеведуча народила трьох дітей

Українська телеведуча Сніжана Єгорова могла б бути матір'ю шістьох дітей, якби не трагічний випадок. Знаменитість втратила дитину на досить великому терміні.

Про це вона відверто розповіла в програмі "Зірковий шлях". "Це був жах мого життя. Напевно, найстрашніший", - зізнається телеведуча.

Справитися з горем Сніжані допоміг час, а також народження дітей. Після цього випадку Єгорова народила ще двох синів и дочку.

"Тільки час. І бажання і рішення народити ще одну дитину. І дай бог, якщо організм тобі дозволить це зробити. Я дуже вдячна, що я змогла після того народити своїх трьох молодших дітей", - розповіла телезірка.

Нагадаємо, в 1992 році Сніжана Єгорова вийшла заміж за режисера Сергія Єгорова (Семена Горова). Незабаром у пари народилися дві дочки: Анастасія (1992) і Олександра (1997).

У 2006 році Єгорова стала дружиною актора, письменника і музиканта Антіна Мухарського (Ореста Лютого). За роки стосунків ведуча народила трьох дітей: сина Андрія (2006), дочка Аріну (2010) і сина Івана (2012). Однак в лютому 2015 року Мухарський оголосив про розлучення зі Сніжаною Єгоровою, за яким між колишнім подружжям була низка публічних скандалів і взаємних звинувачень.

  • Українська прима-балерина і суддя проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар згадала страшну трагедію , яку пережила багато років тому - смерть свєї першої дитини. Це сталося, коли Катя була зовсім юною.
  • Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Міша Романова вперше розповіла, як ледь не втратила дитину через пластику грудей. На момент проведення операції під загальним наркозом виконавиця була вагітна первістком, про що з невідомих причин не повідомили у клініці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях