Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл зізналися, де усамітяться на новорічні свята

Пара проведе відпустку в тисячах кілометрів від дому

Принц Гаррі і Меган Маркл розповіли, де проведуть свою зимову відпустку. Раніше повідомлялося, що пара не святкуватиме Різдво з королівською родиною. Тепер прес-секретар підтвердив, що герцог і герцогиня Сассекські вирішили провести час в Канаді, де Маркл жила під час зйомок в серіалі "Форс-мажори".

"Рішення влаштуватися в Канаді відображає важливість цієї країни Співдружності для них обох, - йдеться в заяві. - Герцог Сассекський був частим гостем в Канаді протягом багатьох років. Країна також була домом для герцогині протягом семи років, перш ніж вона стала членом королівської родини. Вони хочуть розділити теплоту канадського народу і красу місцевого ландшафту зі своїм маленьким сином".

У листопаді Букінгемський палац оголосив, що герцог і герцогиня Сассекські не приєднається до своїх родичів в королівському маєтку Сандрінгем в Норфолку. Щоб припинити чутки про напружені стосунки в королівській родині, громадськість запевнили, що королева благословила плани онука і його дружини на Різдво.

"Це рішення відповідає прецеденту, встановленому раніше іншими членами королівської родини, і користується підтримкою Її Величності Королеви", - говорилося в заяві.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.